Vse, kar morate poznati v zvezi z dokazilom o zanesljivosti objekta

Vse, kar morate poznati v zvezi z dokazilom o zanesljivosti objekta

Online seminar v živo

Prijava

Izobraževanje lahko izvedemo tudi za večje število zaposlenih na delovnem mestu
in jo popolnoma prilagodimo vašim željam.

Pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo neobvezujočo ponudbo.

Povpraševanje za usposabljanje na delovnem mestu

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Seminar, namenjen vsem udeležencem pri gradnji – izvajalcem, investitorjem, projektantom, nadzornikom z namenom pojasnitve, kdo je odgovoren in kdaj za izdelavo DZO.


Dokazilo o zanesljivosti (DZO) je ključni dokument,  s katerim izvajalec ob končanju gradnje dokazuje, da so v objektu izpolnjene bistvene in druge zahteve ter da je objekt skladen z izdanim gradbenim dovoljenjem. V primeru gradnje v lastni režiji vlogo izvajalca prevzame investitor.

Je eden številnih dokumentov, brez katerih investitor ne pridobi uporabnega dovoljenja

Čeprav predlog gradbenega zakona predvideva ukinitev dokazila za enostanovanjske stavbe (nadomešča ga izjava nadzornika), ga bodo bodoči lastniki še vedno lahko zahtevali od izvajalca s sklenitvijo gradbene pogodbe.

Kaj menijo drugi o naših izobraževanjih?

"Na Vašem seminarju sem pridobil vse tiste prave informacije, katere kot gradbinec potrebujem, kar običajno pogrešam."

(Marko Veršić, CGP d.d.)

"Zelo zanimivo in predvsem koristno predavanje, dobiš informacije iz prve roke."

(Stojan Matko, udeleženec)

"Pri seminarjih in izobraževanjih, ki jih organizira Forum Akademija, mi je všeč, da lahko kadarkoli naslovimo vprašanje po e-pošti in dobimo hitro strokovni odgovor."

(Mojca Selan, Siliko d.o.o.)

Vsebina

  • Pomen in odgovornosti glede DZO
  • Izdelava DZO
  • Primer DZO za GOI dela (gradbena, obrtna in inštalacijska dela)

Predavatelji

Aleksandra Velkovrh, dipl. gr. ing. spec. javn. uprav.

Aleksandra Velkovrh, dipl. gr. ing. spec. javn. uprav., je komunikativna predavateljica z bogatimi praktičnimi izkušnjami in velikim strokovnim znanjem je kot gradbeni inženir vodila gradbišča, delala na občini kot svetovalka župana za okolje in prostor, bila državna gradbena inšpektorica, vodila je medobčinski inšpektorat, vodila je kabinet na Generalnem sekretariatu Vlade RS, vodila je Inšpektorat RS…

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.