Aktualna praksa Državne revizijske komisije (DKOM)

Aktualna praksa Državne revizijske komisije (DKOM)

Online seminar v živo

Prijava

Izobraževanje lahko izvedemo tudi za večje število zaposlenih na delovnem mestu
in jo popolnoma prilagodimo vašim željam.

Pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo neobvezujočo ponudbo.

Povpraševanje za usposabljanje na delovnem mestu

 

Področje javnega naročanja terja stalno spremljanje razvoja zakonodaje in prakse. Državna revizijska komisija (DKOM) izvaja nadzor nad izvajanjem Zakona o javnih naročilih, zato so njene odločitve za udeležence v postopku javnih naročil bistvene.

Z eno najbolj renomiranih predavateljic in strokovnjakinj na tem področju vas vabimo na online seminar v živo.


Online seminar v živo je za naše naročnike revije Javna naročila in koncesije v praksi brezplačen. (Brezplačna udeležba velja za 1 udeleženca, v primeru prijave več udeležencev vam priznamo 30 % popust na redno ceno kotizacije.)

Koristi

Online seminar v živo je namenjen vsem, ki ste odgovorni za javna naročila, v javnem in zasebnem sektorju, ter vsem, ki sodelujete v postopkih oddaje ponudb.  Cilj seminarja je udeležencem predstaviti zadnje aktualne informacije glede nekaterih najpomembnejših odločitev oz. stališč Državne revizijske komisije.


Online seminar spremljate preko lastnega računalnika in  z vašega delovnega mesta ali od doma. Vprašanja postavljajte sproti, predavateljica nanje odgovori na koncu.

Vprašanja pa lahko pošljete že vnaprej, na naslov: medeja.brglez@zfm.si

Vsebina

  • Kako v praksi vodimo upravne spore, kje so težave, ali gre za učinkovito pravno sredstvo zoper odločitev Dkom
  • Popravni mehanizem
  • Spremenjeno stališče Dkom glede aktivne legitimacije
  • Ali mora ponudnik, ki si sposodi opremo od drugega ponudnika, za tega predložiti ESPD obrazec, kdaj nominirati podizvajalca
  • Ali minimalne tehnične specifikacije omogočajo pripravo ponudbe
  • Vpogled v spis na podlagi 150. člena ZPP
  • eRevizja in plačilo takse za postopek pravnega varstva

Predavatelji

mag. Marija Bukovec Marovt

Mag. Marija Bukovec Marovt je bila prva predsednica Državne revizijske komisije. Po prenehanju petletnega mandata predsednice deluje kot odvetnica, specialistka za področje gospodarskega prava in prava javnih naročil, v Odvetniški družbi Marovt in partnerji, d.o.o. Je tudi sodno zaprisežena izvedenka za področje pravo – javna naročila in je urednica ter soavtorica več publikacij, med njimi…

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.