Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Vodenje ženskega tima
SEMINAR

Vodenje ženskega tima


Cena:
288,00 €
(DDV ni vključen v ceno)
- +
PDF naročilnica Natisni Imate vprašanje

Predstavitev

Junija tega leta so začeli veljati naslednji pravilniki:

  • Pravilnik o omogočanju dostopnosti električne opreme na trgu, ki je načrtovana za uporabo znotraj določenih napetostnih mej (Ur.l. RS, št. 39/2016 z dne 3.6.2016);
  • Pravilnik o elektromagnetni združljivosti (Ur.l. RS, št. 39/2016 z dne 3.6.2016);
  • Pravilnik o enostavnih tlačnih posodah (Ur.l. RS, št. 39/2016 z dne 3.6.2016);
  • Pravilnik o protieksplozijski zaščiti (Ur.l. RS, št. 41/2016 z dne 10.6.2016)

Vsi na novo sprejeti pravilniki zagotavljajo delovanje notranjega trga v skladu z novimi evropskimi direktivami: direktivo LVD 2014/35/EU, direktivo EMC 2014/30/EU, direktivo SPVD 2014/29/EU in direktivo ATEX 2014/34/EU.

Direktive in pravilniki so bili sprejeti, da se varnost strojev še dodatno poveča, zato morate proizvajalci, uvozniki in distributerji zagotovo dajati v promet povsem varne in skladne stroje z vso popolno tehnično dokumentacijo!


Seminar je za vas pomemben, saj:

  • vam strokovnjak pravilnike razloži na praktičnih primerih;
  • vam zagotavlja, da boste ob morebitnem škodnem dogodku in ob morebitnem obisku inšpektorja imeli zahtevano dokumentacijo vašega stroja;
  • boste hitro prejeli strokovni odgovor. Pošljite vprašanje že sedaj in lahko tudi po seminarju na: tehnika@zfm.si.

Komu je seminar namenjen?

Projektnim inženirjem, tehnologom, varnostnim inženirjem, zaposlenim v proizvodnji, monterjem, vzdrževalcem, strokovnim delavcem, vodjem, direktorjem in vsem, ki ste zadolženi za pravilno uporabo tehnične zakonodaje strojev.

asdfasfd

interna izobraževanja

INTERNA IZOBRAŽEVANJA

interna izobraževanja

Če želite, da ta seminar ali katerokoli drugo izobraževanje izvedemo pri vas v podjetju ali ustanovi za večje število udeležencev, pošljite povpraševanje.

Lokacija

 

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli, jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.