Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Usposabljanje in izvedba evakuacije v družbi Danfoss Trata
STROKOVNA DELAVNICA

Usposabljanje in izvedba evakuacije v družbi Danfoss Trata


Cena:
298,00 €
268,20 €
(DDV ni vključen v ceno)
Posebna ponudba velja le za hitre prijave do 23.5.2019
Izberite datum in lokacijo seminarja:

Trajanje seminarja

   9.00 – 14.25
- +

Prijave sprejemamo do 31. 5. 2019.

PDF naročilnica Natisni Imate vprašanje

Predstavitev

Praktično usposabljanje za osebe, ki izvajajo evakuacijo


Pravilnik o požarnem redu, 11. člen
(usposabljanje za izvajanje evakuacije)

Lastniki ali uporabniki objektov, za katere je treba v skladu z drugim odstavkom 2. člena tega pravilnika, izdelati načrt evakuacije, morajo najmanj enkrat letno izvesti praktično usposabljanje za izvajanje evakuacije iz objekta ob požaru ter voditi evidenco o času, sodelujočih in načinu izvedbe usposabljanja.


Kot odgovorna oseba za evakuacijo morate zagotoviti, da bo morebitna evakuacija v vaši organizaciji res varna in učinkovita, vaši zaposleni pa dobro pripravljeni na izredne razmere.

Zakonodajo, prakso in izvedbo evakuacije povežite z udeležbo na praktičnem usposabljanju 7. 6. 2019 v družbi Danfoss Trata d.o.o., Ljubljana.


Ključne koristi udeležbe:

 • Sodelovali boste pri praktični izvedbi evakuacije upravne stavbe družbe Danfoss,
 • poznali boste zakonske zahteve in vedeli, kako pripraviti program za varno evakuacijo,
 • dobili boste informacije in priporočila iz prve roke, kako izvesti usposabljanje in vajo evakuacije v vaši organizaciji – od priprave do izvedbe,
 • vedeli boste, kako reagirati in na kaj paziti v primeru evakuacije,
 • izmenjali boste mnenja in izkušnje iz prakse,
 • na kraju izvedbe prejeli presenečenje.

Komu je delavnica namenjena?

Odgovornim za načrtovanje in zagotavljanje ukrepov varstva pred požarom, izvajanje evakuacije, varnosti in zdravja pri delu in vsem, ki jih to področje zanima.

INTERNA IZOBRAŽEVANJA

interna izobraževanja

Če želite, da ta seminar ali katerokoli drugo izobraževanje izvedemo pri vas v podjetju ali ustanovi za večje število udeležencev, pošljite povpraševanje.

Vsebina

 • Pomen usposabljanja za izvajanje evakuacije in odgovornih oseb za gašenje začetnih požarov in izvajanje evakuacije
 • Teoretične in zakonske osnove usposabljanja za izvajanje evakuacije in varne izvedbe evakuacije
 • Praktična priprava usposabljanja za izvajanje evakuacije (na primeru upravne stavbe družbe Danfoss), pregled evakuacijskih poti, zasilnih izhodov, načrtov evakuacije in alternativnih možnosti evakuacije
 • Priprava programa usposabljanja za izvajanje evakuacije, evidenčnih listov
 • Praktično usposabljanje za izvajanje evakuacije – izvedba evakuacije upravne stavbe družbe Danfoss
 • Evalvacija usposabljanja in zaključek

Lokacija

Lokacija

Družba Danfoss Trata d.o.o., Ulica Jožeta Jame 16, 1210 Ljubljana - Šentvid
Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli, jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov.

Posebne ugodnosti

 • Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.
 • Prejeli boste potrdilo o usposabljanju pooblaščenih oseb za izvajanje ukrepov varstva pred požarom v skladu s Pravilnikom o usposabljanju in pooblastilih za izvajanje ukrepov VPP.
 • Brezplačni parkirni prostori v neposredni bližini podjetja.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.