Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Od konfliktov do mobinga
SEMINAR

Od konfliktov do mobingaPošljite povpraševanje

Predstavitev

Pogosto so prva stopnička na poti do mobinga konflikti in napeto, slabo delovno ozračje. Ker ima mobing lahko izjemno težke posledice na delovno klimi in samo poslovanje je zelo pomembno, da se pravočasno prepozna in prepreči. Prepoznavanje in obvladovanje konfliktov je pri tem nepogrešljiva veščina, saj se mobing pogosto prične prav s konflikti. In če do mobinga pride in ga ne (z)moremo pravočasno ustaviti, je dobro vedeti, kaj kaže aktualna sodna praksa, da se na morebiten postopek na sodišču ustrezno pripravimo. Vse to bomo predstavili na praktičnem seminarju.


Seminar je namenjen vodilnim in kadrovskih delavcem, da boste:

 • primerno obvladovali konflikte,
 • pravočasno prepoznali,
 • ustrezno ukrepali
 • ter preprečevali mobing v vaši organizaciji.

Komu je seminar namenjen?

Vodilnim in kadrovskih delavcem v podjetjih in ustanovah.

INTERNA IZOBRAŽEVANJA

interna izobraževanja

Če želite, da ta seminar ali katerokoli drugo izobraževanje izvedemo pri vas v podjetju ali ustanovi za večje število udeležencev, pošljite povpraševanje.

 

Vsebina

Kratka vsebina

 • Kaj mobing je, kako ga prepoznati
 • 4 faze mobinga: od konfliktov do odpovedi delovnega razmerja
 • Vloga vodje, kadrovske službe in sodelavcev v posamezni fazi mobinga
 • Konflikti na delovnem mestu: kdo so konfliktne osebe, prepoznavanje in obvladovanje konfliktov z orodjem SDI®
 • Kako vzpostaviti dobre delovne odnose v timu in kako lahko k temu prispevam sam
 • Aktualna sodna praksa na področju mobinga in kako se pripraviti na morebitno sojenje

 

Lokacija

Lokacija

Računovodska hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani


 


 

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli,  jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov. Navedeni podatki se lahko uporabijo za promocijske namene in ne bodo posredovani tretjim osebam. Vaše podatke lahko na vašo zahtevo kadarkoli spremenimo ali izbrišemo.

Posebne ugodnosti

 • Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.
 • Brezplačen parkirni prostor.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.