Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Novi standard ISO 45001 – kaj obravnava in kako ga uvedete v svojo organizacijo?
PRAKTIČNI SEMINAR

Novi standard ISO 45001 – kaj obravnava in kako ga uvedete v svojo organizacijo?

Predavatelj: Vilko Švab

Cena:
288,00 €
(DDV ni vključen v ceno)
Izberite datum in lokacijo seminarja:

Trajanje seminarja

   9.00 – 13.30
- +

Prijave sprejemamo do 28. 5. 2019.

PDF naročilnica Natisni Imate vprašanje
POSEBNA PONUDBA
Ob nakupu tega produkta prejmete seminar Novi standard ISO 45001 – kaj obravnava in kako ga uvedete v svojo organizacijo? po znižani ceni.
Cena paketa namesto : (DDV ni vključen v ceno)

Izberite datum in lokacijo seminarja:
POSEBNA PONUDBA
Ob nakupu tega seminarja prejmete priročnik Varnost in zdravje pri delu 20% ceneje.
Cena paketa namesto : (DDV ni vključen v ceno)

Izberite izdajo:

Predstavitev

8 točk v skladu s Pravilnikom o stalnem strokovnem izpopolnjevanju in usposabljanju na področju varnosti in zdravja pri delu

POMEMBNO: Obvezen prehod s standarda BS OHSAS 18001:2007 na novi standard ISO 45001:2018


Novi standard za sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu ISO 45001 je organizacija ISO izdala 12. marca 2018. Organizacije, ki so certificirane skladno z zahtevami BS OHSAS 18001:2007, imajo samo še do 11. 3. 2021 čas za prehod na ISO 45001:2018. Po treh letih bo namreč BS OHSAS 18001:2007 razveljavljen. Podjetja so trenutno v fazi prehoda na novi standard, novosti so naslednje:

 • prepoznavanje zunanjih in notranjih dejavnikov, ki vplivajo na sistem VZD,
 • prepoznavanje zainteresiranih strani in njihovih zahtev,
 • tveganja in priložnosti za izhode iz sistema vodenja VZD in zahteve za obvladovanje zunanjih ponudnikov (dobaviteljev) storitev in izdelkov.

Bistvena novost je pomen zaveze in podpore vodstva pri razvoju, vodenju in promociji takšne varnostne kulture, ki bo podpirala delovanje sistema vodenja varnosti in zdravja pri delu.

Da bo prehod bolj enostaven, smo za vas pripravili praktični seminar.


Zagotavljamo vam koristi:

 • pridobite 8 točk v skladu s Pravilnikom o stalnem strokovnem izpopolnjevanju in usposabljanju na področju varnosti in zdravja pri delu,
 • prihranek časa pri vpeljavi novega standarda,
 • odgovori na vprašanja,
 • usklajenost z zakonodajo.

INTERNA IZOBRAŽEVANJA

interna izobraževanja

Če želite, da ta seminar ali katerokoli drugo izobraževanje izvedemo pri vas v podjetju ali ustanovi za večje število udeležencev, pošljite povpraševanje.

Vsebina

 • Zahteve za izvedbo certificiranja
 • Zunanji in notranji dejavniki organizacije
 • Zainteresirane strani
 • Voditeljstvo
 • Planiranje sistema VZD
 • Podpora sistemu VZD
 • Delovanje, nadzor in izboljšave

Lokacija

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli, jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov.

Posebne ugodnosti

 • Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.