Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Javna naročila za ponudnike
SEMINAR

Javna naročila za ponudnikePošljite povpraševanje

Predstavitev

Kot ponudnik gradenj, blaga ali storitev morate v postopkih javnega naročanja predvsem paziti na troje; pripraviti in oddati popolno razpisno dokumentacijo, se pravilno in seveda učinkovito pogajati in uspešno uveljavljati pravno varstvo.

Prakso na področju javnega naročanja po uveljavitvi ZJN-3 oblikuje Državna revizijska komisija, katere odločitve prinašajo številne pomembne odgovore in usmeritve ponudnikom za pravilno postopanje v postopkih javnega naročanja. Le-te bomo v sodelovanju z vrhunskima strokovnjakom obravnavali na seminarju


Seminar je namenjen ponudnikom gradenj, blaga in storitev. Iz vsebine:

 • praktične usmeritve za pripravo in oddajo ponudbe,
 • aktualna praksa Državne revizijske komisije in Sodišča EU,
 • odgovori na ključna vprašanja javnega naročanja z zornega kota ponudnikov

Vprašanja nam do 23. 9. 2017 pošljite na naslov polona.zakrajsek@zfm.si

Komu je seminar namenjen?

Vsem, ki sodelujete v postopkih javnega naročanja pri ponudnikih (podjetja, ki sodelujejo na razpisih) in vsem, ki vas tematika zanima.

INTERNA IZOBRAŽEVANJA

interna izobraževanja

Če želite, da ta seminar ali katerokoli drugo izobraževanje izvedemo pri vas v podjetju ali ustanovi za večje število udeležencev, pošljite povpraševanje.

 

Vsebina

KRATEK OPIS VSEBINE

 • Kako pripraviti popolno ponudbo
 • Kdaj so dopuste dopolnitve ponudbe in kdaj ne
 • Kapacitete tretjih
 • Neposredna plačila podizvajalcem
 • Javnost ponudbenih dokumentov in dopustnost vpogleda v konkurenčne ponudbe
 • Prekrški ponudnikov po ZJN-3
 • Pravno varstvo v postopkih javnega naročanja
 • Kdaj in pod katerimi pogoji je možno sodno varstvo
 • Najnovejša praksa Državne revizijske komisije

 

Lokacija

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani


 


 

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli, jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov. Navedeni podatki se lahko uporabijo za promocijske namene in ne bodo posredovani tretjim osebam. Vaše podatke lahko na vašo zahtevo kadarkoli spremenimo ali izbrišemo.

Posebne ugodnosti

 • Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.
 • Brezplačen parkirni prostor.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.