Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Kako postane vodja v proizvodnji »lider« svoje skupine?
SEMINAR

Kako postane vodja v proizvodnji »lider« svoje skupine?

Predavatelj: Marino Bicman


Pošljite povpraševanje

Predstavitev

Ena najpomembnejših konkurenčnih prednosti podjetja so motivirani in usposobljeni delavci!

Kot vodstveni delavec v proizvodnji prevzemate odločilno vlogo. Poleg vaših strokovnih znanj in kompetenc z vašim načinom vodenja, motiviranja, usposabljanja in komunikacije pomembno vplivate na vaše sodelavce, oblikujete skupino, dosegate zastavljene cilje, prispevate k učinkovitosti in poslovni uspešnosti podjetja – soustvarjate zgodbo uspeha.

Zato je še kako pomembno, da se veščin vodenja, motiviranja in komunikacije naučite – in jih stalno nadgrajujete.

Upoštevali smo vaš izziv in posebej za vas v sodelovanju s strokovnjakom z dolgoletnimi izkušnjami posebej za vas pripravili praktični seminar.

Veščine, ki jih boste pridobili in nadgradili na seminarju, so ključne za:

 • nenehno rast in zagotavljanje visoke donosnosti podjetja,
 • doseganje visoke storilnosti,
 • identifikacijo zaposlenih s cilji podjetja,
 • ustvarjanje pozitivne klime in razvijanje občutka pripadnosti podjetju,
 • motivirane in usposobljene delavce

Seminar je namenjen:
vodjem proizvodnje in razvoja, tehničnim direktorjem, tehnologom, obratovodjem in drugemu tehničnemu kadru, ki ima pri svojem delu opravka z vodenjem ljudi.

INTERNA IZOBRAŽEVANJA

interna izobraževanja

Če želite, da ta seminar ali katerokoli drugo izobraževanje izvedemo pri vas v podjetju ali ustanovi za večje število udeležencev, pošljite povpraševanje.

Vsebina

Kratek pregled vsebine:

 • Globalni trg zahteva visoko produktivnost in gospodarnost v proizvodnji ter visoko kakovost proizvodov
 • Visoka produktivnost in kakovost  =  motivirani, usposobljeni in kreativni delavci - takih delavcev na trgu delovne sile praviloma ni, moramo jih vzgojiti
 • Sodobna proizvodna filozofija in kreativnost proizvodnih delavcev
 • Brez visoke motivacije ni mogoče pričakovati vrhunskih proizvodnih rezultatov
 • Spremenjena vloga vodje v proizvodnji
 • Vzpodbujanje kreativnosti zaposlenih
 • Motiviranje brez materialnih motivov
 • Dobra komunikacija vodje s podrejenimi sodelavci je pogoj za motiviranje le-teh
 • Pomen in način preprečevanja in reševanja konfliktov
 • Usposabljanje delavcev je zahtevno strokovno delo, ki ga opravljajo za to delo praviloma premalo usposobljeni vodstveni delavci

Lokacija

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani


 


 

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli,  jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov. Navedeni podatki se lahko uporabijo za promocijske namene in ne bodo posredovani tretjim osebam. Vaše podatke lahko na vašo zahtevo kadarkoli spremenimo ali izbrišemo.

Posebne ugodnosti

 • Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.
 • Ob naročilu na seminar lahko naročite poslovno izdajo praktičnega priročnika Govori in pisna komunikacija za vsako poslovno priložnost z 20 % popusta. Poslovna izdaja priročnika vsebuje tiskano in digitalno izdajo priročnika, ki vam omogoča hitro iskanje po celotni vsebini priročnika in dostop do vsebin kjerkoli, kjer je na voljo spletni dostop.
 • Brezplačni parkirni prostori.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.

Poglejte si še naslednje produkte: