Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Vzdrževanje proizvodnih naprav v praksi podjetja
SEMINAR

Vzdrževanje proizvodnih naprav v praksi podjetja

Predavatelj: Rajko Pirnat

Cena:
288,00 €
259,20 €
(DDV ni vključen v ceno)
Posebna ponudba velja le za hitre prijave do 31.8.2018
Izberite datum in lokacijo seminarja:

Trajanje seminarja

   9.00 – 13.15
- +

Prijave sprejemamo do 11. 9. 2018.

PDF naročilnica Natisni Imate vprašanje

Predstavitev

Zanesljivo in učinkovito vzdrževanje zagotavlja, da so oprema in stroji zanesljivi in dobro izkoriščeni, delovno okolje pa varno. Najpogostejši vzroki za okvare in zastoje na strojih so nepravilno čiščenje, mazanje in nepravilna uporaba strojev.

Ker je vzdrževanje povezano z velikimi stroški, kot so stroški dela, rezervnih delov, stroški, ki nastanejo zaradi posegov zaradi slabega vzdrževanja, stroški prekoračitve rokov, izgube trga, hkrati pa je povezano z velikim varnostnim tveganjem (kar od 10 do 15 % nezgod s smrtnim izidom v EU se zgodi med vzdrževanjem), kot odgovoren za vzdrževanje prevzemate pomembno vlogo v vašem podjetju.

Vzpostavite kakovostno in zanesljivo vzdrževanje s pomočjo strokovnih nasvetov in primerov iz prakse! Udeležite se seminarja, ki smo ga pripravili v sodelovanju s strokovnjakom z dolgoletnimi izkušnjami.


Zakaj se morate udeležiti seminarja?

Ker boste s kakovostnim vzdrževanjem:

 • zagotovili optimalno proizvodnjo, zmanjšali stroške podjetja,
 • odpravili nepravilnosti in najpogostejše vzroke za okvare in zastoje strojev, podaljšali delovni čas strojev, zmanjšali zastoje strojev in število nekakovostnih proizvodov;
 • dobili boste odgovore na vaša konkretna vprašanja, izmenjali izkušnje iz prakse in dodatno prejeli gradivo Varnost pri vzdrževalnih delih v PDF obliki.

Komu je seminar namenjen?

Vodjem vzdrževanja, tehnologom, vzdrževalcem in drugemu tehničnemu kadru

Vsebina

Kratek pregled vsebine:

Zakaj je pomembno kakovostno vzdrževanje?
Vloga vzdrževanja
Cilji vzdrževanja

 • optimalna proizvodnja ali dejavnost brez zastojev,
 • zanesljiva kakovost in gospodarnost (zanesljivost naprav, opreme in človeka),
 • podaljšana življenjska doba strojev, naprav, opreme

Načrtovanje vzdrževanja
Izvajanje vzdrževanja:

 • kurativno vzdrževanje,
 • preventivno vzdrževanje,
 • vzdrževanje po stanju,
 • osnove napovednega vzdrževanja,
 • vpliv vzdrževanja na stroške poslovanja,
 • analiza okvar,
 • strategija nabav vzdrževalnih storitev.

Kazalniki za merjenje uspešnosti vzdrževanja

Lokacija

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani


 


 

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli,  jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov. Navedeni podatki se lahko uporabijo za promocijske namene in ne bodo posredovani tretjim osebam. Vaše podatke lahko na vašo zahtevo kadarkoli spremenimo ali izbrišemo.

Posebne ugodnosti

 • Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.