Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Videonadzor in druge oblike nadzora na delovnem mestu
SEMINAR

Videonadzor in druge oblike nadzora na delovnem mestu

Predavatelj: mag. Marko Potokar

Cena:
288,00 €
259,20 €
(DDV ni vključen v ceno)
Posebna ponudba velja le za hitre prijave do 24.4.2018
Izberite datum in lokacijo seminarja:
- +

Prijave sprejemamo do 8. 5. 2018.

PDF naročilnica Natisni Imate vprašanje

Predstavitev

Z razvojem IKT se je uporaba storitev s področja avtomatske obdelave podatkov razširila tudi na področje komunikacije in nadzornih tehnologij. Uporaba GPS naprav v vozilih in na mobilnih telefonih, inteligentna video analitika, sistemi za zaznavanje in preprečevanje vdora in odtoka podatkov, računalniške aplikacije za nadzor uporabe delovnih postaj  ter uporaba biometrijskih metod so le nekatere izmed možnih rešitev sodobne informacijsko-komunikacijske tehnologije za nadzor in varovanje ljudi in premoženja.

Pri tem pa se poraja več vprašanj:

 • do kakšne mere je uporaba tovrstne tehnologije zakonsko dopustna,
 • do kakšne mere tak nadzor varuje in do kakšne posega v zasebnost posameznikov
 • ter kaj za urejanje nazora prestavljajo novosti na področju varovanja osebnih podatkov (GDPR in ZVOP-2)

Za zagotovitev pravne skladnosti na področju nadzora in zagotavljanja zasebnosti na delovnem mestu vas vabimo, da se udeležite praktičnega seminarja.

 

S pomočjo strokovnih pojasnil in usmeritev, pridobljenih na seminarji, boste:

 • izvajali nadzor v skladu z zakonodajo,
 • znali uravnotežiti pravice delodajalca in pravice zaposlenih,
 • vedeli, kako ravnati v primeru videonadzora, nadzora računalnikov, avtomobilov, tiskalnikov, telefonije in ostalih medijev,
 • dobili odgovore na vaša konkretna vprašanja in dileme iz prakse.
Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen vsem, ki v organizacijah skrbijo za področje varnosti, zasebnosti ali informacijskih tehnologij.

Vsebina

Informacijsko-Komunikacijske Tehnologije In Zasebnost:

 • video nadzor
 • kontrola dostopa
 • biometrija
 • GPS
 • nadzorne aplikacije

Kibernetska varnost videonadzornih sistemov

 • videonadzor kot računalniški sistem
 • hacking CCTV – ali obstaja?
 • primeri
 • zaščita videonadzornih sistemov

Lokacija

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani
  

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli,  jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov. Navedeni podatki se lahko uporabijo za promocijske namene in ne bodo posredovani tretjim osebam. Vaše podatke lahko na vašo zahtevo kadarkoli spremenimo ali izbrišemo.

Posebne ugodnosti

 • Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.