Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Razvojni pogovori in ciljno vodenje
DELAVNICA

Razvojni pogovori in ciljno vodenje

Predavatelj: Jelica L.Lajovic

Cena:
288,00 €
(DDV ni vključen v ceno)
Izberite datum in lokacijo seminarja:

Trajanje seminarja

   9.00 – 14.00
- +

Prijave sprejemamo do 26. 6. 2018.

PDF naročilnica Natisni Imate vprašanje
POSEBNA PONUDBA
Ob nakupu tega produkta prejmete seminar Razvojni pogovori in ciljno vodenje po znižani ceni.
Cena paketa namesto : (DDV ni vključen v ceno)

Izberite datum in lokacijo seminarja:
POSEBNA PONUDBA
Ob nakupu tega seminarja prejmete priročnik Kadrovsko delo v praksi po novem 20% ceneje.
Cena paketa namesto : (DDV ni vključen v ceno)

Izberite izdajo:

Predstavitev

Vodenje razvojnih pogovorov je bilo v preteklosti eno najbolj uveljavljenih orodij, predvsem za načrtovanje ciljev zaposlenih. S slednjimi smo predvsem “formalizirali” obveznost, da se je z ljudmi treba pogovarjati o njihovem delu in razvoju. Vse omenjeno se je pričelo izvajati, ker je končno prevladalo prepričanje, da je za doseganje poslovnih rezultatov pomembna tudi kultura in ljudje, ki jo oblikujejo. Strategija namreč brez močne organizacijske kulture preprosto ni uresničljiva. Strategija nam kaže smer, kultura pa je tista, ki poganja zaposlene, da strateške cilje uresničujejo.

Ciljno vodenje je odlično orodje, ki povezuje obe področji. Uspešnost implementacije tega orodja pa je pretežno odvisna od vodij. Danes potrebujemo coache in ne zgolj vodje, ki povedo kaj in kako je treba delati. Potrebujemo dialoge in ne samo splošne debate o ciljih in kompetencah. Zaposleni v organizacijah potrebujejo smisel in namen svojega dela v odnosu do poslovne vizije. Ni več dovolj skupno iskanje odgovora, kaj delati in kako, ampak tudi zakaj.

Za vas smo pripravili praktično delavnico, kjer se boste seznanili s celovitim pristopom določanja ciljev zaposlenih na osnovi ciljev podjetja in pridobili znanja, kako s pomočjo učinkovitega pogovora/dialoga spremljati delovno uspešnost zaposlenega.

 

Do vseh odgovorov lahko pridemo samo z uspešnim upravljanjem uspešnosti zaposlenih in orodjem ciljnega vodenja, zato se udeležite praktične delavnice, s pomočjo katere boste znali:

  • uporabiti inovativne načine in pristope pri določanju ciljev in opravljanju razvojnih dialogov,
  • opraviti učinkovit razvojni dialog in delegirati cilje in naloge vsem sodelavcem v skladu s strategijo podjetja.
  • spremljati delovno uspešnost in pridobivati povratne informacije


Na voljo imate bogato zakladnico znanja in večletnih izkušenj - izkoristite jo!

 
 

Vsebina

Kratek pregled vsebine:

  • Upravljanje strategije in kulture podjetja za doseganje poslovnih rezultatov
  • Upravljanje uspešnosti zaposlenih: vedeti kaj, kako in zakaj delati
  • Odgovornost vodij in moč coachinga ter povratnega informiranja za doseganje uspešnosti in razvoja zaposlenega

 

 

Lokacija

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli, jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov. Navedeni podatki se lahko uporabijo za promocijske namene in ne bodo posredovani tretjim osebam. Vaše podatke lahko na vašo zahtevo kadarkoli spremenimo ali izbrišemo.

Posebne ugodnosti

  • Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.
  • Brezplačni parkirni prostor.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.