Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Kadrovski izzivi 2019
PREDNOVOLETNO SREČANJE KADROVSKIH STROKOVNJAKOV

Kadrovski izzivi 2019


Cena:
129,00 €
(DDV ni vključen v ceno)

Trajanje seminarja

   10.00 – 15.00
- +
PDF naročilnica Natisni Imate vprašanje

Predstavitev

konferenca izzivi

NAJVEČJE PREDNOVOLETNO SREČANJE KADROVIKOV

KJER BOSTE DOBILI VPOGLED V NAJVEČJE TRENDE IN IZZIVE 2019


Izzivi 2019 nastop

BODITE DEL NAJVEČJEGA PREDNOVOLETNEGA SREČANJA KADROVIKOV

 

Ne izpustite te priložnosti, da boste v novem letu že lahko implementirali vaše novo znanje
in izboljšali delovanje celotnega podjetja.

Kaj boste dobili na srečanju?

Dobili znanje in vpoglede, kako bodo izzive reševali strokovnjaki iz priznanih podjetij.

Poslušali in spraševali HR menedžerje priznanih slovenskih podjetij iz različnih dejavnosti.

...

V odmoru pa bo priložnost za izmenjavo mnenj in mreženje.

Dodatno boste izvedeli še ...

Kako lahko z informacijskim sistemom podprete vaše ključne kadrovske procese v podjetju!

kadrovsko

 

IN

Talenti zaposlenih so ključna vrednost vsakega podjetja. S pomočjo informacijskega sistema in palete modulov lahko vaše podjetje lažje išče, prepozna in razvija talente ter jih podpira pri uvajanju v delo. Poleg tega pomaga še pri ocenjevanju kompetenc, ciljnem vodenju, letnih razgovorih, upravljanju izobraževanj, ocenjevanju delovne uspešnosti, nagrajevanju, napredovanju ter načrtovanju nasledstev. Vse to in še več nudi podjetje Četrta pot, edino slovensko IT podjetje, ki ponuja celoten portfelj informacijskih rešitev za ravnanje z zaposlenimi na enem mestu.

 


 

Vabimo Vas v družbo priznanih vrhunskih kadrovskih strokovnjakov na prednovoletno srečanje

Kadrovski izzivi 2019

Skupaj s HR menedžerji priznanih slovenskih podjetij iz različnih dejavnosti bomo razpravljali o izzivih, ki nas čakajo na področju kadrovskega dela v prihodnje.

 

Program srečanja

 • 10.00 – pozdrav organizatorke
 • 10.10 – 10.30 – uvodna predstavitev: Trendi, ki vplivajo na kadrovske izzive v prihodnosti: generacijski prepad ali milenijci na pohodu, digitalizacija ter zaposlovanje in zadržanje zaposlenih (mag. Suzana Ester Car)
 • 10.30 - 11.15 – okrogla miza: Kadrovski izzivi – Kako trendi prihodnosti vplivajo na izziv pomanjkanja delovne sile (okroglo mizo vodi mag. Suzana Ester Car, sodelujejo: Romana Vodenik Markelj, Domel; Brigita Juhart, Impol; Rok Zupančič, NKBM; mag. Klemen Žibret, Kariera)
 • 11.15 – 11.30 – odmor s kavico
 • 11.30 – 11-45 - IT orodja za upravljanje talentov - poenostavitev ali komplikacija dela, Tomaž Ovsenik, Četrta pot
 • 11.45 – 12.15 - pogovor malo drugače: O medosebnih odnosih, povezava partner, družina in vsakodnevni izzivi (z dr. Veroniko Podgoršek, družinsko in zakonsko terapevtko)

 

Druženje ob 12.00

Srečanje je namenjeno tudi druženju in povezovanju … Povezanost z drugimi je ena bistvenih človeških potreb in lastnosti. Odraža se v medosebnih odnosih, na delovnem mestu in v zasebnem življenju. Skrbno negovani odnosi so zato najboljša osnova za dobro sodelovanje. In ker ste v preteklosti že sodelovali z nami, veste, da je na naših dogodkih veliko priložnosti za medsebojno povezovanje in sodelovanje, torej za razvoj socialne mreže.

 

Zaključek: nagradna igra

Po druženju bomo med udeleženci izžrebali nagrajenko/nagrajenca in ji/mu podarili udeležbo na najbolj uspešnem izobraževalnem programu Forum Akademije Strokovnjak za kadrovsko delo.

 

+ darilo: vsak udeleženec prejme
knjigo dr. Veronike Podgoršek: Ljubezen na terapiji


Ljubezen na terapiji

 

Na srečanje vabimo vodje kadrovskih in splošnih služb, vodje izobraževanj, strokovne sodelavce za razvoj kadrov, kadrovike in organizatorje izobraževanj, organizatorje kadrovskih procesov in vseh, ki so v podjetjih in ustanovah odgovorni za kadrovske procese.

 

Vsebina

Program srečanja

 • 10.00 – pozdrav organizatorke
 • 10.10 – 10.30 – uvodna predstavitev: Trendi, ki vplivajo na kadrovske izzive v prihodnosti: generacijski prepad ali milenijci na pohodu, digitalizacija ter zaposlovanje in zadržanje zaposlenih (mag. Suzana Ester Car)
 • 10.30 - 11.15 – okrogla miza: Kadrovski izzivi – Kako trendi prihodnosti vplivajo na izziv pomanjkanja delovne sile (okroglo mizo vodi mag. Suzana Ester Car, sodelujejo: Romana Vodenik Markelj, Domel; Brigita Juhart, Impol; Rok Zupančič, NKBM; mag. Klemen Žibret, Kariera)
 • 11.15 – 11.30 – odmor s kavico
 • 11.30 – 12.00 - pogovor malo drugače: O medosebnih odnosih, povezava partner, družina in vsakodnevni izzivi (z dr. Veroniko Podgoršek, družinsko in zakonsko terapevtko)
 • 12.00 – 12.15 - kako dobiti, prepoznati in zadržati talente, informacijska podpora upravljanja s talenti, Tomaž Ovsenik Četrta pot d.o.o.

+ darilo: vsak udeleženec prejme knjigo dr. Veronike Podgoršek: Ljubezen na terapiji

Lokacija

Lokacija

Hotel Plaza, Bratislavska cesta 8, 1000 Ljubljana
Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli, jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.