Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Inovativni pristopi pri pridobivanju novih kadrov (On-boarding kandidatov)
PRAKTIČNA DELAVNICA

Inovativni pristopi pri pridobivanju novih kadrov (On-boarding kandidatov)

Predavatelj: mag. Klemen Žibret

Cena:
288,00 €
(DDV ni vključen v ceno)
Izberite datum in lokacijo seminarja:

Trajanje seminarja

   9.00 – 14.00
- +

Prijave sprejemamo samo še danes.

PDF naročilnica Natisni Imate vprašanje
POSEBNA PONUDBA
Ob nakupu tega produkta prejmete seminar Inovativni pristopi pri pridobivanju novih kadrov (On-boarding kandidatov) po znižani ceni.
Cena paketa namesto : (DDV ni vključen v ceno)

Izberite datum in lokacijo seminarja:
POSEBNA PONUDBA
Ob nakupu tega seminarja prejmete priročnik Kadrovsko delo v praksi po novem po znižani ceni.
Cena paketa namesto : (DDV ni vključen v ceno)

Izberite izdajo:

Predstavitev

Trg dela se v zadnjih letih bistveno spreminja. Številni, sicer, pozitivni trendi in dejavniki vplivajo na to, da se podjetja vedno bolj srečujejo s pomanjkanjem kadra. Deficit kadra obstaja praktično v vsaki dejavnosti in pri praktično vseh profilih. Zato morate najti ustrezen odgovor na to, kako si povečati bazen potencialnih kandidatov za zaposlitev in kako kandidate tudi obdržati v podjetju.

Spreminjajo se načini in pristopi v pridobivanju kandidatov. Dnevi zbiranja nenavadnih prošenj in izvajanja klasičnih intervjujev so mimo. Če želite privabiti in obdržati ključne kadre morate biti pri tem vedno znova inovativni, in nenehno preizkušati nove tehnike. Vedno več je interakcije s kandidati, ki poteka predvsem po digitalni poti. Družabni mediji so izjemno popularni, prav tako se podjetja poslužujejo sistema priporočil.

Po drugi strani se (dobri) kandidati vedno bolj zavedajo svoje »cene« in »moči« na trgu dela. Zato je izjemnega pomena, da (dobre) kandidate tudi obdržimo v podjetju. Ena izmed zelo učinkovitih metod je t.i. »organizacijski on-boarding«. Pri tem gre za vrsto ukrepov s katerimi podjetja pospešijo asimilacijo novo zaposlenega, hkrati pa poskrbijo za ustrezen prenos kulture in vrednot podjetja. S tem bistveno krepijo moč podjetja in tudi ugled na trgu dela.

Za vas smo pripravili praktično delavnico, kjer se boste seznanili s celo(s)tnim pristopom na področju pridobivanja kandidatov in pridobili znanja pri pripravi različnih scenarijev in strategij obdržanja kandidatov.


Koristi praktične delavnice:

 • uporaba inovativnih načinov in pristopov pri pridobivanju in uvajanju (»on-boarding«) kandidatov,
 • oblikovanje blagovne znamke podjetja skozi hitrejšo in učinkovitejšo integracijo novo zaposlenih,
 • sposobnost priprave programov »on-boardinga« v lastnih podjetij,
 • zmanjšanje stroškov zaradi fluktuacije (zmanjšanje hitrih odhodov, povečanje uspešnosti novo zaposlenih),
 • vzpostavitev mreže s strokovnjaki iz drugih podjetij.

Komu je delavnica namenjena?

Direktorjem in vodjem podjetij ter kadrovskih služb, kadrovskim strokovnjakom, vodjem in zaposlenim na področju kadrovanja ter vsem, ki jih tematika zanima.

Vsebina

Kratek pregled vsebine

 • Spremembe na trgu dela
  • Gospodarska situacija in trg dela
  • Demografski in strukturni trendi
  • Nov svet, nova pravila
 • Ugled delodajalca med kandidati
  • Pomen ugleda delodajalca
  • Grajenje in prepoznavanje konkurenčne prednosti delodajalca
 • Sodobne metode in načini iskanja kandidatov
  • Stroški pridobivanja kandidatov
  • Stroški fluktuacije in napačne izbire
 • »On-boarding«
  • Pomen »on-boardinga«
  • Značilnosti in vsebina »on-boardinga«
  • Kako pripraviti lasten »on-boarding« program?

Lokacija

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli, jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov. Navedeni podatki se lahko uporabijo za promocijske namene in ne bodo posredovani tretjim osebam. Vaše podatke lahko na vašo zahtevo kadarkoli spremenimo ali izbrišemo.

Posebne ugodnosti

 • Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.
 • Brezplačni parkirni prostori.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.