Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
English for Human Resources/Angleščina za kadrovske strokovnjake
E-MAIL SEMINAR

English for Human Resources/Angleščina za kadrovske strokovnjake


Cena:
148,00 €
(DDV ni vključen v ceno)
Izberite datum in lokacijo seminarja:
- +

Prijave sprejemamo do 27. 11. 2017.

PDF naročilnica Natisni Imate vprašanje

Predstavitev

Odlično poznavanje angleške strokovne terminologije, ki se uporablja v kadrovskih procesih, je za vas kadrovske strokovnjake obvezno. Le tako boste suvereno zastopali svoje podjetje tako znotraj kot navzven in to ne glede na to, ali vaše podjetje že deluje na mednarodnem trgu ali pa šele bo.

Zato se prijavite na e-mail seminar English for Human Resources, kjer se boste naučili jezikovnih spretnosti in sposobnosti za opravljanje osebnih nalog na delovnem mestu do opravljanja najzahtevnejših nalog, kot so izvajanje zaposlitvenih intervjujev in pripravljanja pogodb do stilsko dodelane korespondence v angleškem jeziku z vašimi poslovnimi partnerji.

E-mail seminar vsebuje štiri lekcije, ki jih boste v pdf obliki prejeli na vaš e-naslov 30. novembra, 7., 14. in 21. decembra 2017. Vsako lekcijo si lahko natisnete in shranite. Takšen način izobraževanja vam omogoča, da boste znanje osvojili udobno, brez odhoda z delovnega mesta in da boste imeli strokovne podlage in nasvete takoj pri roki.

Po zaključku boste prejeli potrdilo o usvojenih znanjih iz e-mail seminarja.

Komu je seminar namenjen?

Vodjem kadrovskih služb, kadrovikom in drugim strokovni sodelavcem v kadrovskih službah, direktorjem, vodjem enot ter vsem, ki vas obravnavana tematika zanima in se z njo ukvarjate.

Avtor: John Raimund Pfarrkirchner, trener poslovne angleščine, njegov materni jezik je angleščina. Delal je kot samostojni avtor za različno periodiko, predvsem o potovanjih in kulturi. Med leti 2008 in 2010 je delal kot učitelj angleščine na jezikovni šoli Berlitz. Od leta 2008 je profesor na CEF inštitutu za poslovno angleščine. Diplomiral je iz Teaching English, kot tuj jezik (TEFL).

Vsebina

Kratek pregled vsebine:

Lekcija 1
 • HR-related keywords and phrases
 • Professional networking: how to make small talk
 • Business correspondence
Lekcija 2
 • Recruiting: writing effective job descriptions
 • The job interview: preparation, questions
 • Understanding contracts of employment
Lekcija 3
 • How to give positive or negative feedback
 • Dealing with complaints and conflicts
 • Agreement on objectives
Lekcija 4
 • Reporting HR-figures
 • Convincing argumentation
 • Constructive criticism and objection handling

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli, jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov. Navedeni podatki se lahko uporabijo za promocijske namene in ne bodo posredovani tretjim osebam. Vaše podatke lahko na vašo zahtevo kadarkoli spremenimo ali izbrišemo.

Posebne ugodnosti

 • V primeru udeležbe več udeležencev iz istega podjetja/ustanove priznamo drugemu udeležencu 10 % popusta, vsakemu nadaljnjemu udeležencu iz istega podjetja pa 20 % popusta na kotizacijo.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.