Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Rezultati 1 - 8 od 8 Prikaži:     produktov na stran
Rezultati 1 - 8 od 8 Prikaži:     produktov na stran

Za naročila in nasvete smo vam na voljo na telefonski številki

ali e-mail naslovu

info@zfm.si

Naročite se na brezplačne novice in strokovne nasvete ter na email prejemajte koristne informacije s področja Računovodstvo in finance.
Strinjam se s splošnimi pogoji.

S posredovanjem imena in priimka, elektronskega naslova, telefonske številke, fax številke in naziva delovnega mesta soglašam, da Založba Forum Media d.o.o. moje podatke obdeluje za namene obveščanja o novostih in produktih Založbe Forum Media d.o.o. (priročniki, knjige, zgoščenke, seminarji, izobraževalni programi in ostali produkti). Seznanjen/-a sem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišem, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknem na označeno povezavo za odjavo, ali pa se odjavim prek telefonske številke 02 250 18 00.

Pojasnilo: v Založbi Forum Media d.o.o. vse posredovane osebne podatke skrbno varujemo v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Za prijavo na obvestila o novostih in produktih uporabljamo strogi sistem predhodne odobritve uporabe posredovanih podatkov (t. i. opt-in), kar pomeni, da komuniciramo zgolj z osebami, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati obvestila na določen način (z direktno pošto, elektronsko pošto, prek telefona ali fax naprave).