Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!

 

skupinska slika

Založba Forum Media, založniška dejavnost d.o.o., s sedežem v Mariboru je bila ustanovljena januarja 2004 in je hčerinsko podjetje nemške založbe FORUM Media Group

Matično podjetje povezuje samostojno delujoča podjetja v naslednjih državah: Nemčija, Avstrija, Velika Britanija, Slovenija, Madžarska, Češka, Slovaška, Poljska, Rusija, Hrvaška, Kanada, Avstralija, Srbija, Nizozemska, Španija, Singapur, Hong Kong in Združene države Amerike.

Založba Forum Media oskrbuje podjetja in institucije z aktualnimi gospodarskimi in pravnimi informacijami ter zakonskimi predpisi. Naročnikom zagotavlja uporabne in praktične, za vsakodnevno rabo pripravljene obrazce, vzorce, primere, modele, razpredelnice in ostala orodja, ki vam olajšajo delo in prihranijo čas.

Publikacije so usklajene z aktualno zakonodajo in prilagojene potrebam podjetij oziroma institucij. Uredniki in avtorji naših izdelkov so slovenski strokovnjaki, aktivni v gospodarstvu, javnem sektorju in v strokovnih združenjih. Njihovo znanje in praktične izkušnje prinašajo bralcem in uporabnikom izdelka najnovejši know-how in obsežno pomoč pri doseganju poslovnih ciljev. 

Naše poslanstvo je oskrbeti naše kupce z informacijami, ki jih potrebujejo za sprejemanje pravih odločitev – tako v njihovem poklicnem kot tudi privatnem življenju. 

Naš cilj je posredovati pravo informacijo ob pravem času in na pravem mestu skozi pravi medij (knjiga, priročnik, seminar, izobraževalni program, revija, zgoščenka, splet ali kateri drugi medij).

Predstavitveni video Založbe Forum Media.

 

Založba Forum Media, založniška dejavnost d.o.o.
Prešernova ulica 1
2000 Maribor

T: 02 250 18 00 F: 02 252 40 92
E: info@zfm.si
W: www.zfm.si

ID za DDV: SI83557610
Matična št.: 1922980000
TRR: 04515-0001031618

Podjetje Založba Forum Media, založniška dejavnost d.o.o., je registrirano pri Okrožnem sodišču v Mariboru pod vložno številko 1/11933/00, osnovni kapital ob ustanovitvi 8.763,00 EUR.

Podravsko podjetje leta 2015 1 2

 Prejeli smo certifikat Zlate bonitetne odličnosti!

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

V letu 2018 smo že četrtič zapored dosegli bonitetno odličnost AAA, kar predstavlja najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji, in tako prejeli certifikat Zlate bonitetne odličnosti. S certifikatom podjetja Bisnode tako še dodatno utrjujemo pridobljen ugled in zaupanje pri naših poslovnih partnerjih v Sloveniji in tujini.

A Forum Media Company

FORUM MEDIA GROUP (FMG) je mednarodno medijsko podjetje s sedežem v bližini Münchna (Nemčija) z vodilnimi založniškimi podjetji po vsem svetu. V letu 2017 je FMG dosegel promet v višini 110 milijonov evrov in združeval več kot 1.200 zaposlenih v Evropi, Aziji, Severni Ameriki in Avstraliji.

Podjetje FORUM MEDIA GROUP je bilo ustanovljeno leta 1988 in je strokovnjak v zagotavljanju visoko kakovostnih informacij, strokovnih izobraževanj ter izdelkov za razvedrilo tako za poslovne kot tudi zasebne stranke. Podjetja skupine FORUM MEDIA GROUP ob tem nudijo tudi široko paleto specializiranih publikacij, revij in visoko cenjenih dogodkov.