Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!

Vabimo vas, da prebrskate in preberete novice, ki jih vsak mesec pripravimo za vas.

Če se vam zdijo informacije zanimive in koristne, se naročite na naše mesečne e-novice.

 

Številne novosti zakonodaje in novi trendi v kadrovskih procesih narekujejo od kadrovskih strokovnjakov nenehno skrb za spremljanje novosti ter pogosto prenavljanje in prilagajanje kadrovske dokumentacije. Pri tem vam, skupaj z našimi strokovnjaki, pomagamo tudi mi.

Z mesečnimi novicami vas želimo opomniti na najpomembnejše zakonodajne novosti in hkrati seznaniti z aktualnimi novicami s kadrovskega področja. Zbiramo pa tudi vaša najpogostejša vprašanja, na katera podajamo odgovore. Do novic in odgovorov lahko dostopate tukaj.

Veseli smo, da nam vaša vprašanja, mnenja in predloge za vsebine e-mesečnika redno pošiljate, prav tako vas vabimo, da nam še naprej pišete na naslov: branka.gorjup@zfm.si.

Branka Gorjup
Strokovni center za kadrovsko delo

   

Pred vami je strokovna vsebina našega mesečnika v katerem vas obveščamo o vsem, kaj vam pomaga pri vašem delu, razmišljanju in reševanju strokovnih dilem. Upamo, da vam predstavljamo aktualne, praktične in zanimive teme ter novosti in skušamo predstaviti in odgovoriti na dileme in vprašanja, s katerimi se srečujete pri vašem delu.

Morebitne vaše pobude in vprašanja pričakujemo na: t.milicic@zfm.si

Vabimo vas k prebiranju vsebin mesečnika ter oddaji predlogov.

 

mag. Lidija Robnik, strokovna urednica

   

Brezplačni mesečnik varnost – zdravje – okolje vam vsak mesec nudi praktično predstavitev zakonskih novosti, vas opozarja, na kaj morate pri vašem delu še posebej paziti in vas usmerja na vsebine, kjer o določeni tematiki izveste več. Namenjen je vam, ki ste odgovorni za področje ravnanja z odpadki ter varnost in zdravje pri delu.

Morebitne vaše pobude in vprašanja pričakujemo na: okolje@zfm.si

Vabimo vas k prebiranju vsebin mesečnika ter oddaji predlogov.

   

Vabimo vas k branju novic iz področja managementa.

   

Vabimo vas k branju novic iz področja administracije.

   

Vaše obveznosti segajo v obsežna področja delovanja in vodenja zavoda, kar je vsekakor zahtevna naloga.

Praktični nasveti in konkretni primeri so zato še kako pomembni, saj lahko z njihovo pomočjo še hitreje in bolj učinkovito opravite svoje delo. Tega se v naši založbi še posebej zavedamo, zato smo za vas pripravili koristne vsebine!

Brezplačni e-mesečnik vam prinaša aktualne in koristne vsebine s področij, ki jih morate poznati za učinkovito izpolnjevanje obveznosti in uspešno vodenje zavoda. Do njih lahko dostopate tukaj.

Če imate za nas kakšen predlog, idejo ali vprašanje, nam jih posredujte na elektronski naslov petra.ertl@zfm.si – veseli jih bomo. Tako bomo lahko vsebine e-mesečnika čim bolj prilagodili vašim potrebam.

Petra Ertl

Strokovni center Vzgoja in izobraževanje

   

Z mesečnimi novicami vas želimo opomniti na najpomembnejše zakonodajne novosti in hkrati seznaniti z aktualnimi novicami s kadrovskega področja, ki so pomembna za javni sektor. Zbiramo pa tudi vaša najpogostejša vprašanja, na katera podajamo odgovore. Do novic in odgovorov lahko dostopate tukaj.

Veseli smo, da nam vaša vprašanja, mnenja in predloge za vsebine e-mesečnika redno pošiljate, prav tako vas vabimo, da nam še naprej pišete na naslov: branka.gorjup@zfm.si.

Branka Gorjup
Strokovni center za kadrovsko delo