Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Veščine vodenja pogovorov s sodelavci
PRAKTIČNO USPOSABLJANJE

Veščine vodenja pogovorov s sodelavci

Predavatelj: mag. Suzana Ester Car


Pošljite povpraševanje

Predstavitev

NOVO - Osrednje vodstveno usposabljanje za uspešno 2019: Veščine vodenja pogovorov s sodelavci


Na letni ravni vodje izvajajo različne vrste pogovorov s sodelavci, ki so lahko delujoče sredstvo za dvig motivacije, posledično učinkovitosti, za reševanje morebitnih težav in zapletov oz. preprečevanje nastanka konfliktnih situacij.

A voditi smiseln pogovor ni vedno najlažje, predvsem pa ne z vsemi. Naj gre za letni razvojni ali ocenjevalni pogovor, za podajo povratne informacije, pogovor, ko želite nekaj doseči ali pa za pogajanja. Z nekaterimi ljudmi kar steče, z drugimi pa nikakor. Tako vodimo pogovore bolj intuitivno, po najboljših močeh, premalo pa poznamo tehnike, ki bi nam bile lahko v usmeritev in pomoč. Cilj pogovora je tako zelo težko doseči.

V vodenju pogovorov se lahko izurite.

Zato vas vabimo, da se udeležite novega praktičnega usposabljanja Forum Akademije.


Na interaktivni delavnici bomo spoznali in uporabili učinkovite pristope in tehnike za samozavestne, uspešne in učinkovite pogovore s sodelavci. Osvojili bomo:

  • tehnike in pristope nevrolingvističnega programiranja,
  • izsledke nevroznanosti in
  • pristope, ki jih v pogajanjih uporablja ameriška FBI.

INTERNA IZOBRAŽEVANJA

interna izobraževanja

Če želite, da vam ta seminar izvedemo pri vas v podjetju ali ustanovi za večje število udeležencev pošljite povpraševanje …

Vsebina

Osrednje teme:

  • Trije zaznavni položaji in 5 komunikacijskih tehnik za konstruktivne pogovore s sodelavci
  • Kako v 5 korakih vplivati na sogovornika tako, da dosežete želeni cilj
  • 6 pogajalskih tehnik FBI-ja
  • Zakaj "strategija boja" ni uspešna, učinkovita niti konstruktivna in kaj uporabiti namesto nje
  • Problematični sogovorniki in kako pristopiti: od tihe školjke do nesramnega merjasca

Lokacija

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli, jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.