Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Komunikacija in sodelovanje med oddelki
USPOSABLJANJE

Komunikacija in sodelovanje med oddelkiPošljite povpraševanje

Predstavitev

Slabi rezultati pogosto niso posledica pomanjkanja sposobnosti in znanja, pač pa pomanjkanja ustrezne komunikacije in sodelovanja med sodelavci. Ko raziskujete, kaj je šlo narobe, nihče ni nič kriv, vsak čuva svoj vrtiček in kaže s prstom na drugega.

Trženje ne govori s prodajo. Oddelek oblikovanja in proizvodnja za napake krivita drug drugega. IT ne govori z nikomer in nihče ne govori z računovodstvom.

Zakaj je pojav mentalitete silosov problem vsake organizacije in kako lahko vodja reši konflikte bomo govorili s psihologinjo, mag. Franko Bertoncelj.


Cilj usposabljanja

Izvedeli boste:

 • kaj je pojav mentalitete silosov v podjetjih in organizacijah,
 • kako dovolj zgodaj prepoznati teritorialna vedenja in pravilno ukrepati,
 • zakaj obstajajo med oddelki konflikti interesov,
 • kaj morate narediti, da rešite konflikte med oddelki ter
 • kako izgradite kulturo zavezanosti viziji in poslanstvu.

INTERNA IZOBRAŽEVANJA

interna izobraževanja

Če želite, da ta seminar ali katerokoli drugo izobraževanje izvedemo pri vas v podjetju ali ustanovi za večje število udeležencev, pošljite povpraševanje.

Vsebina

 • Zakaj obstajajo silosi?
 • Organizacijski silosi so pogost pojav organizacijske entropije, ki drastično znižuje uspešnost organizacije
 • "Mentaliteta silosov" – obravnavanje svojega oddelka in/ali delovnega mesta kot da je v vojni z vsemi ostalimi
 • Kako dovolj zgodaj prepoznati teritorialna vedenja in pravilno ukrepati
 • Zakaj dobri ljudje ne morejo shajati med seboj – konflikti interesov
 • Naredite organigram, sociogram, model konfliktov ter test pričakovanj v vaši organizaciji
 • Nasveti za rušenje silosov

Lokacija

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli, jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov.

Posebne ugodnosti

 • Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.