Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Tehnike komuniciranja za kadrovike
SEMINAR

Tehnike komuniciranja za kadrovikePošljite povpraševanje

Predstavitev

80 % dela v kadrovskih službah predstavlja komuniciranje.

se tudi vam zdi, da se včasih z nekom razumete skoraj brez besed, medtem ko z drugimi ne gre in ne gre? Tako kot se moramo naučiti tujega jezika za sporazumevanje s tujcem, se moramo naučiti tudi različnih pristopov v komunikaciji z različnimi sodelavci.

 • Kako se sporazumevati z različnimi tipi sogovornikov?
 • Kako komunicirati s kronično nezadovoljnimi sodelavci?
 • Kako uspešno motivirati sodelavce za skupno delo na projektih?
 • Kako razreševati konfliktne situacije na delovnem mestu in voditi težje razgovore?
 • Na kakšen način sporočiti sodelavcem nove zahteve, spremembe, vpeljati nov način dela?

Pri razrešitvi teh vprašanj vam bomo pomagali na praktični delavnici.

Praktična delavnica se izvaja na podlagi analize lastnega osebnostnega profila (SDI® profil in poročilo) vsakega udeleženca. E-vprašalnik, na osnovi katerega boste na delavnici delali na praktičnem primeru, boste prejeli dva dni pred delavnico po elektronski pošti.

Ključna korist predstavljene tehnike:

 • Enostaven in zelo uspešen prenos v prakso.

Dodatne koristi:

 • Spoznali boste lastne potenciale za učinkovito sporazumevanje.

 • Pridobili orodja in veščine za uspešno motiviranje sodelavcev.

 • Znali boste predvideti težavne ali neprijetne situacije in se nanje ustrezno odzvati.

 • Vedeli boste, kako komunicirati z različnimi sodelavci in sogovorniki.

KOMU JE SEMINAR NAMENJEN?

Vodjem kadrovskih služb, kadrovskim strokovnjakom, vodjem enot in oddelkov ter vsem, ki pri vsakdanjem delu komunicirate z različnimi tipi sodelavcev.

INTERNA IZOBRAŽEVANJA

interna izobraževanja

Če želite, da vam ta seminar izvedemo pri vas v podjetju ali ustanovi za večje število udeležencev pošljite povpraševanje.

Vsebina

1. modul: Analiza lastnega osebnostnega profila

 

S pomočjo spletnega vprašalnika boste določili svoj osebnostni SDI® profil. To je osnova za delavnico.

2. modul: Tehnike komuniciranja za kadrovike

 

 • 4 jeziki komuniciranja za kadrovike: vsi različni, vsi pomembni, vsi zaposleni pomembno prispevamo k skupnim ciljem, čeprav smo si različni – kako razlike lahko postanejo naša prednost.
 • 4 jeziki komuniciranja: ljudje smo različni – kako se sporazumevati in motivirati sodelavce glede na njihov osebnostni profil.
 • Moj SDI® profil in moje vrline: kaj to pomeni za moj način komuniciranja in vzpostavljanja odnosov
 • Vloga kadrovika pri reševanju konfliktov na delovnem mestu.
 • Uporaba v praksi: profili mojih sodelavcev in kako se z njimi sporazumevati, kako jih motivirati za skupne projekte, kako motivirati in komunicirati z vodji, kako izvesti letne pogovore glede na različne profile sodelavcev, kakšne sodelavce potrebujemo v timu.

 

Lokacija

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani


 


 

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli, jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov.

Posebne ugodnosti

 • Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.
 • Brezplačni parkirni prostor

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.