Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Suverena komunikacija za kadrovike
PRAKTIČNA DELAVNICA

Suverena komunikacija za kadrovike

Predavatelj: Peter Novak

Cena:
288,00 €
259,20 €
(DDV ni vključen v ceno)
Posebna ponudba velja le za hitre prijave do 29.4.2019
Izberite datum in lokacijo seminarja:

Trajanje seminarja

   9.00 – 14.00
- +

Prijave sprejemamo do 9. 5. 2019.

PDF naročilnica Natisni Imate vprašanje
POSEBNA PONUDBA
Ob nakupu tega produkta prejmete seminar Suverena komunikacija za kadrovike 10% ceneje.
Cena paketa namesto : (DDV ni vključen v ceno)

Izberite datum in lokacijo seminarja:
POSEBNA PONUDBA
Ob nakupu tega seminarja prejmete priročnik Zakon o delovnih razmerjih v praksi 20% ceneje.
Cena paketa namesto : (DDV ni vključen v ceno)

Izberite izdajo:

Predstavitev

»Nič ne pokvari dobrih odnosov bolj kot slabi konflikti. Pa so konflikti sploh lahko dobri? Če se odločimo, da bomo »krotili« konflikte v pozitivnem smislu, sprejmemo pristop, s katerim ohranjamo dobre medosebne odnose in upoštevamo vse vpletene. Tako lahko marsikateri konflikt že v startu preprečimo.« (iz knjige: Have A Nice Conflict)

Se tudi vam zdi, da se včasih z nekom razumete skoraj brez besed, medtem ko z drugimi ne gre in ne gre?

Tudi kadrovski strokovnjaki se morate znati sporazumevati z različnimi tipi sodelavcev, od katerih so nekateri kronično nezadovoljni. Sodelavcem morate sporočati nove zahteve, spremembe ali nove načine dela. Po drugi strani pa morate tudi vodjem ustrezno predstaviti svoje ideje in zamisli, poleg tega pa še reševati konfliktne situacije in voditi težje razgovore.

Tako kot se morate naučiti tujega jezika za sporazumevanje s tujcem, se morate naučiti tudi različnih pristopov v komunikaciji z različnimi sodelavci. Zato smo za vas pripravili praktično delavnico:


Koristi:

 • Spoznali boste lastne potenciale za učinkovito komunikacijo.
 • Pridobili orodja in veščine za uspešno predstavitev svojih idej in predlogov.
 • Znali boste predvideti težavne ali neprijetne situacije in se nanje ustrezno odzvati.
 • Vedeli boste, kako komunicirati z različnimi sodelavci in sogovorniki.

Komu je delavnica namenjena?

Vodjem kadrovskih služb, kadrovskim strokovnjakom, vodjem enot in oddelkov ter vsem, ki pri vsakdanjem delu komunicirate z različnimi sodelavci in drugimi.

Praktična delavnica temelji na preizkušenih primerih iz prakse, zato boste prejeli odgovore na mnoga vprašanja, ki nam jih lahko pošljete že pred pričetkom delavnice na naslov: branka.gorjup@zfm.si.

INTERNA IZOBRAŽEVANJA

interna izobraževanja

Če želite, da ta seminar ali katerokoli drugo izobraževanje izvedemo pri vas v podjetju ali ustanovi za večje število udeležencev, pošljite povpraševanje.

Vsebina

 • Čustveno inteligenčne sposobnosti
  • Kako obvladamo sebe (osebne sposobnosti)?
  • Kako obvladamo odnose (družbene sposobnosti)?
 • Samozavedanje
  • Prepoznavanje čustvenih tokov
  • Ocenjevanje samega sebe, samozavest in grajenje le-te, samo – nadzorovanje
  • Transparentnost,prilagodljivost, želja po doseganju rezultatov, dajanje pobud, optimizem (proti pesimizmu in realizmu…)
 • Družbene sposobnosti
  • Empatija in metapatija
  • Navdušujoče vodenje, vplivnost (strategije vplivanja)
  • Razvijanje drugih
  • Spodbujanje sprememb (pozitivnih)
  • Razreševanje sporov
 • Strategije vplivanja na druge (pozitivne in negativne)

Lokacija

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli, jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov.

Posebne ugodnosti

 • Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.