Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Kako zaposliti in zadržati prave IT kadre?
PRAKTIČNI SEMINAR

Kako zaposliti in zadržati prave IT kadre?

Predavatelj: Tamara Valenčič

Cena:
288,00 €
(DDV ni vključen v ceno)
Izberite datum in lokacijo seminarja:

Trajanje seminarja

   9.00 – 14.00
- +
PDF naročilnica Natisni Imate vprašanje

Predstavitev

Na specifičnem in izjemno naprednem trgu, kot je IT sektor, ustaljene kadrovske prakse in tradicionalna orodja kadrovikov nimajo veliko možnosti za uspeh. A ne samo visokotehnološka IT podjetja, skoraj vsaka organizacija ima IT oddelke, torej aktivno išče in zaposluje IT strokovnjake. S tem pa se pravo delo šele prične, nenehno je namreč treba delati na motivaciji in zadržanju teh zaposlenih.

Največji primanjkljaj kandidatov na trgu zaposlitve se kaže prav med visoko strokovnimi in izkušenimi IT strokovnjaki, ki so za delodajalca neprecenljivi, po drugi strani se pa svojega statusa in svoje globalne primerljivosti tudi dobro zavedajo. Hitre tehnološke spremembe ter generacijske razlike dodatno povzročajo, da se kadroviki in vodje IT oddelkov srečujejo z velikanskimi težavami pri privabljanju, zaposlovanju, motiviranju in zadržanju IT strokovnjakov in nato nenehno prilagajanje z namenom uresničevanja zastavljenih poslovnih ciljev.

Da bi bili kos izzivu učinkovitega privabljanja in zadržanja IT kadrov, smo za vas pripravili edinstven praktični seminar:


Zakaj se udeležiti?

 • Poznali boste trende in dobre prakse zaposlovalcev IT strokovnjakov
 • Dobili edinstven vpogled v to, kaj IT strokovnjaki pričakujejo na trgu dela
 • Vedeli, kako pritegniti nove in zadržati obstoječe IT strokovnjake
 • Dobili pregled nad specifičnimi postopki iskanja, privabljanja, izbire in zaposlovanja s pogajanji o bonitetah
 • Specifične generacijske posebnosti IT kadrov (kaj jih motivira, da ostanejo del podjetja) boste uspešno uvedli v politiko motiviranja zaposlenih

Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen zaposlenim v kadrovskem sektorju, kadrovskim menedžerjem, kadrovskim svetovalcem in vodjem IT oddelkov v IT podjetjih, podjetjih, ki niste iz IT industrije in imate potrebo po kadrovanju za potrebe IT oddelkov, tudi tistim, ki se v postopku izbire in zaposlovanja doslej niste srečali s kandidati za IT področje, zdaj pa jih je treba najti in zaposliti, za mlada podjetja oziroma start-up podjetja, ki šele vstopate v razvojne procese oziroma vsem, ki bi vam bile te izkušnje dobrodošle.

INTERNA IZOBRAŽEVANJA

interna izobraževanja

Če želite, da ta seminar ali katerokoli drugo izobraževanje izvedemo pri vas v podjetju ali ustanovi za večje število udeležencev, pošljite povpraševanje.

Vsebina

 • Posebnost kandidatov glede na generacijsko pripadnost
 • Opredelitev ciljev podjetja in potrebe po IT kandidatih
 • Kanali za umestitev oglasov, preskusne metode in postopek izbire kandidatov
 • Posebnosti zaposlitve IT strokovnjakov
 • Spremljanje dela in rezultatov dela kandidata in delodajalca
 • Medsebojno spoštovanje, razumevanje in napredek skozi proces medsebojne motivacije

Lokacija

Lokacija

Poslovna hiša Unija, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje.

Posebne ugodnosti

 • Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.

NE SPREGLEJTE: 20-odstotni popust za mikro podjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.