Zaposlovanje tujcev: včeraj, danes, jutri

Zaposlovanje tujcev: včeraj, danes, jutri

Enodnevni seminar

Prijava

S 1. 9. je stopil v veljavo Sporazum o zaposlovanju državljanov Republike Srbije. Kako se sporazum izvaja v praksi, kako poteka pridobivajo dovoljenj, kje delodajalci delajo napake?

Vse te odgovore in še več, tudi odgovore na vaša vprašanja, npr. pri zaposlovanju delavcev iz Bosne in Hercegovine in drugih držav, boste dobili na praktičnem seminarju, kjer vam bo na vaša odprta vprašanja odgovarjal: Janez Horvat – predstavnik Zavoda RS za zaposlovanje, ki se dnevno srečuje s vprašanji in problematiko podjetij, ki zaposlujejo tujce, in sodeluje pri oblikovanju pravil in zakonodaje.

Koristi

Na našem seminarju:

  • Vam bomo na praktičen in uporaben način odgovorili na vsa odprta vprašanja glede predpisanih postopkov zaposlovanja tujcev.
  • Opozorili vas bomo na zakonodajne sprejete novosti, na najpogostejše napake in dali priporočila, kako jih odpraviti.
  • Prejeli boste pojasnila na vaša konkretna vprašanja na seminarju in tudi po njem.
  • Vprašanja že sedaj pričakujemo na branka.gorjup@zfm.si, saj bomo le tako lahko seminar prilagodili vašim potrebam.

Praktičen seminar in strokovni odgovori tudi po seminarju vam zagotavljajo pravilno obravnavo postopkov vezanih na zaposlitve tujih delavcev.

Vsebina

  • Tujci iz bivše skupne države – podobnosti in razlike
  • Izvajanje sporazuma med slovensko in srbsko vlado o zaposlovanju državljanov Srbije v Sloveniji
  • Zaposlovanje državljanov BiH
  • Zaposlovanje ostalih tujcev iz bivše skupne države
  • Spremembe pogojev za zaposlovanje tujcev (pogodba o zaposlitvi, delovne izkušnje)
  • Posredovanje začasne delovne sile – zaposlovanje tujcev

Predavatelji

Janez Horvat

Je predstavnik ZRSZ Slovenije. Dnevno se srečuje z izzivi podjetij, ki zaposlujejo tujce iz različnih držav. Pozna težave podjetij pri izpolnjevanju obrazcev in zahteve za zaposlitev tujcev. Na seminarju vam bo predstavil primere iz prakse in podal veliko koristnih informacij.

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.

Splošni pogoji

SEMINARJI

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje.

x

Izobraževanje pri vas?

Za vas izvedemo izobraževanje samo za vaše sodelavce v vašem podjetju.