Zagotavljanje likvidnosti in solventnosti podjetja v času izrednih razmer

Zagotavljanje likvidnosti in solventnosti podjetja v času izrednih razmer

Online seminar v živo

Prijava

Nič nas ni pripravilo na situacijo,  v kateri smo se znašli. Izredne razmere so prišle skoraj čez noč, podjetja pa sprejemajo množico nujnih ukrepov, da v prvi vrsti  zagotovijo varnost in zdravje svojih zaposlenih in tudi zdravje podjetja. 

V tem času je še kako pomembno, da podjetja poskrbijo za ustvarjanje pozitivnega denarnega toka in ohranijo zdravo poslovno-finančno jedro. Zdaj čas za pospešeno dinamiko izvajanja ukrepov, na katera ima podjetje vpliv in s katerimi lahko poveča svojo fleksibilnost.

Koristi

Ustvarjanje pozitivnega denarnega toka, ohranjanje zdravega poslovno-finančnega jedra, zagotavljanje varnosti in zdravja zaposlenih ter tudi zdravja podjetja


Online seminar spremljate preko lastnega računalnika, ni vam treba zapuščati delovnega mesta. Vprašanja postavljajte sproti, predavateljica nanje odgovori na koncu.

Lahko pa nam v zvezi s tematiko pošljete vprašanja že vnaprej, na naslov: polona.strasek-borko@zfm.si, predavateljica mag. Nadja Zorko vam bo z veseljem pomagala razrešiti dileme.

Vsebina

  • Kje in kako zagotoviti pozitivne denarne tokove v tem času
  • Likvidnostne rezerve
  • Kako znižati fiksne stroške
  • Ukrepi na terjatvah in obveznostih
  • Ukrepi za krepitev kapitalske ustreznosti, solventnosti
  • Ukrepi za optimiranje procesov in premoženja
  • Nujna komunikacija v času izrednih razmer

Predavatelji

dr. Nadja Zorko

Dr. Nadja Zorko je samostojna poslovna in finančna svetovalka lastnikom in poslovodstvu podjetij, predavateljica, pooblaščena ocenjevalka vrednosti podjetij, sodna izvedenka za ekonomijo – ocenjevanje vrednosti podjetij, s številnimi izkušnjami iz poslovnega in finančnega svetovanja, vodenja finančne funkcije, ocenjevanja vrednosti različnih panog. Prvotno je bila notranja revizorka v sklopu banke Societe Generale Ljubljana d.d in v…

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.

x

Izobraževanje pri vas?

Za vas izvedemo izobraževanje samo za vaše sodelavce v vašem podjetju.