Vpliv izrednih razmer na izvajanje gradbenih pogodb

Vpliv izrednih razmer na izvajanje gradbenih pogodb

Kratek online seminar v živo

Prijava

V izrednih razmerah, v katerih smo zadnja 2 tedna, se delo na večini gradbišč ni ustavilo. Vendar vseeno vse ne poteka, kot je pred epidemijo. Soočate se z neredno dobavo materiala ali ga sploh ni, s pritiski investitorja na pogodbene roke, zagotavljati morate varno in zdravo delo zaposlenih in še s celim kupom nejasnosti, ki se vam spreminjajo iz dneva v dan.

Da vam delno odgovorimo na ključna vprašanja in ne boste v dilemi, kako delovati zdaj in po odpravi izrednih razmer, ter boste seznanjeni s pravicami in obveznostmi, smo za vas pripravili kratek online seminar v živo.


Seminar je namenjen investitorjem, projektantom, izvajalcem gradbenih del in vsem, ki so v času izrednih razmer povezani z gradnjo.

Koristi

Odgovori na ključna vprašanja, odpravljanje dilem, seznanitev s pravicami in obveznostmi v času izrednih razmer


Online seminar spremljate preko lastnega računalnika, ni vam treba zapuščati delovnega mesta ali doma. Po končanem seminarju boste predavateljici lahko zastavili vprašanja.

Vsebina

  • Vpliv pandemije in epidemije na izvajanje gradbenih pogodb
  • Višja sila
  • Kako pravilno podaljšati pogodbeni rok
  • Spremembe cen zaradi rasti cen na trgu
  • Prepoved izvajanja del za potrošnike
  • Tek materialnih rokov, procesnih rokov in zastaranje
  • Razveza pogodbe zaradi spremenjenih okoliščin
  • Varstvo delavcev

Predavatelji

Mojca Furlan, dipl. iur., odvetnica

Mojca Furlan, dipl. iur., odvetnica, je diplomirala na Pravni fakulteti v Ljubljani in po pripravništvu na Okrožnem sodišču v Ljubljani, opravila pravosodni izpit. Najprej je bila zaposlena na Inštitutu za varovanje zdravja Republike Slovenije, kasneje pa kot vodja pravne službe in svetovalka uprave v enem izmed večjih gradbenih podjetij v Sloveniji. Pri svojem delu v…

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.

x

Izobraževanje pri vas?

Za vas izvedemo izobraževanje samo za vaše sodelavce v vašem podjetju.