Vodenje razgovorov za zaposlitev

Vodenje razgovorov za zaposlitev

Enodnevni seminar

Prijava

Vsi, ki se ukvarjate z zaposlovanjem, veste, kako težavno je zaposlovanje novih delavcev. Zaposlitev napačne osebe lahko slabo vpliva ne le na učinkovitost vašega tima, lahko onemogoči vse aktivnosti, ki so bile na osnovi novih moči načrtovane. Zato je pomembno, da ravnate že prvič prav.

A ustvariti si pravo sliko o človeku v pol ure, ko imate en razgovor za drugim, vedno isto listo vprašanj, na katera dobite že skoraj standardne odgovore, popolne življenjepise kandidatov…  je izjemno težko.

Kako torej voditi razgovor, si lahko ustvarite mnenje o kandidatu, predvsem iz njegove nebesedne komunikacije? Na to vprašanje nam bosta odgovorila vrhunska strokovnjaka s področja forenzične psihologije, vabljeni na seminar:

Vodenje razgovorov za zaposlitev - Taktika vodenja razgovora in vedenjska analiza

Seminar je namenjen:

direktorjem, vodjem in vsem, ki v organizaciji opravljajo vstopne razgovore za zaposlitev.

Koristi

Udeleženci boste dobili vpogled v pravilne pristope k zbiranju informacij in komunikaciji z različnimi osebami:

  • vedenjska analiza kot orodje in predpogoj za uspešno vodenje razgovora in pridobivanje informacij,
  • osnove verbalne in neverbalne komunikacije ter analiza vedenja,
  • praktični vidiki uporabe in vrednotenje znakov/verodostojnosti izjav

Vsebina

Kratek pregled vsebine:

  • Predpogoji za uspešen razgovor/pridobivanje informacij
  • Osnove verbalne in neverbalne komunikacije ter analiza vedenja
  • Praktični vidiki uporabe in vrednotenje znakov/verodostojnosti izjav

Smoter:
Predstavitev tehnike, uporabnosti in uporabne vrednosti v različnih razgovorih in  postopkih v organizacijah ter drugih interakcijah.

Cilj:
Udeleženci bodo dobili vpogled v pravilne pristope k zbiranju obvestil in komunikaciji z različnimi osebami na področju:

  • Vedenjske analize kot predpogoja opravljanja razgovora
  • Vedenjske analize kot orodja za uspešno vodenje razgovora
  • konstrukcije laži
  • problema kulturno sprejemljivih kategorij laži – kapital, zaposlitev

Predavatelji

Aleš Župan Galunič

Celotni življenjepis je na voljo tukaj.

Goran Savič

Celotni življenjepis je na voljo tukaj.

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo programa. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča do deset delovnih dni pred izvedbo programa, pri čemer vam zaračunamo stroške administracije v višini 20 % kotizacije; v primeru kasnejše odjave vam kotizacijo zaračunamo v celoti. Lahko pa se programa udeleži drug udeleženec. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. Ob začetku izobraževalnega programa pridobite dostop do online priročnika z vsemi posodobitvami in nadgradnjami v obdobju šestih mesecev. Dostopne podatke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Dostop se po poteku obdobja samodejno podaljša. V primeru, da tega servisa v prihodnje ne želite več, nam pisno sporočite najmanj 30 dni pred pričetkom novega obdobja. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do novih aktualnih vsebin. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih.