Vodenje kriznih razgovorov za vodje

Vodenje kriznih razgovorov za vodje

Enodnevni seminar

Prijava

Vodenje problematičnih razgovorov za vodje - taktike vodenja razgovorov in vedenjska analiza

Reševanje problematičnih in konfliktnih situacij je ena najzahtevnejših vodstvenih funkcij. Še posebej težko je vodenje problematičnih razgovorov, ko je iskanje rešitve in pravilnega pristopa pogosto lažje s poznavanjem ustreznih psiholoških prijemov.

Vrhunska strokovnjaka s področja forenzične psihologije bosta predstavila taktike in tehnike, ki bodo vodjem omogočile vpogled v pravile pristope v komunikaciji.

Seminar je namenjen direktorjem in vodstvenim zaposlenim.

Koristi

Pridobite vpogled v pravilne pristope pri komunikaciji z različnimi osebami:

  • vedenjska analiza kot orodje in predpogoj za uspešno vodenje razgovora in pridobivanje informacij,
  • osnove verbalne in neverbalne komunikacije ter analiza vedenja,
  • praktični vidiki uporabe in vrednotenje znakov/verodostojnosti izjav.

Vsebina

Kratek pregled vsebine

Vsebina: 

  • Predpogoji za uspešen razgovor/pridobivanje informacij
  • Osnove verbalne in neverbalne komunikacije ter analiza vedenja
  •  Praktični vidiki uporabe in vrednotenje znakov/verodostojnosti izjav

Smoter:   Predstavitev tehnike, uporabnosti in uporabne vrednosti v različnih razgovorih in  postopkih v organizacijah ter drugih interakcijah.

Cilj:    Udeleženci bodo dobili vpogled v pravilne pristope k zbiranju obvestil in komunikaciji z različnimi osebami na področju:

  • Vedenjske analize kot predpogoja opravljanja razgovora
  • Vedenjske analize kot orodja za uspešno vodenje razgovora
  • Konstrukcije laži
  • Problema kulturno sprejemljivih kategorij laži – kapital, zaposlitev

Predavatelji

Aleš Župan Galunič

Celotni življenjepis je na voljo tukaj.

Goran Savič

Celotni življenjepis je na voljo tukaj.

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo programa. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča do deset delovnih dni pred izvedbo programa, pri čemer vam zaračunamo stroške administracije v višini 20 % kotizacije; v primeru kasnejše odjave vam kotizacijo zaračunamo v celoti. Lahko pa se programa udeleži drug udeleženec. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. Ob začetku izobraževalnega programa pridobite dostop do online priročnika z vsemi posodobitvami in nadgradnjami v obdobju šestih mesecev. Dostopne podatke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Dostop se po poteku obdobja samodejno podaljša. V primeru, da tega servisa v prihodnje ne želite več, nam pisno sporočite najmanj 30 dni pred pričetkom novega obdobja. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do novih aktualnih vsebin. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih.