Učinkovito reševanje kadrovskih dilem v sodelovanju z detektivi

Učinkovito reševanje kadrovskih dilem v sodelovanju z detektivi

Enodnevni seminar

Prijava
Ali ne veste zagotovo, kdaj začeti disciplinski postopek?
Ali ima kdo od zaposlenih težave z alkoholiziranostjo na delovnem mestu?
Ali sumite, da zaposleni zlorablja bolniški dopust, pa ne veste, kako to dokazati?
Ali niste povsem prepričani, kdaj obstajajo utemeljeni razlogi za odpoved pogodbe?
Ali ne veste, kako vročiti odpoved, ko se zaposleni izmika?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno in se ukvarjate s povečano odsotnostjo z dela zaradi bolniških (ki je lahko tudi posledica alkoholiziranosti), z zamujanjem na delo, s slabšo delovno klimo, s povečanim številom poškodb pri delu in posledično s problemi pri vodenju in organizaciji dela, potem potrebujete praktične rešitve, strokovne napotke in uporabna orodja za pravilno ravnanje.Tako boste zmanjšali tveganja za kršitve, obvladovali konflikte in prihranili ogromno stroškov.

Dobili boste konkretne odgovore na vaša vprašanja v zvezi z obravnavano temo – pošljite jih na naslov branka.gorjup@zfm.si in jih rešite s pomočjo strokovnjaka!


Komu je seminar namenjen?

Kadrovskim direktorjem, vodjem kadrovskih služb, direktorjem, vodjem področij in enot oziroma vsem, ki se pri svojem delu srečujete z delom z najrazličnejšimi sodelavci in morate skrbeti, da proces teče nemoteno.

Koristi

Udeležba na seminarju vam zagotavlja praktične napotke za:

 • ugotavljanje, dokazovanje in praktično reševanje kršitev:
  • alkoholiziranost na delovnem mestu,
  • zlorabo bolniških dopustov,
  • upravičenost izplačevanja potnih stroškov …;
 • vključitev detektivov:
  • iskanje informacij (kako najti informacije – OSINT, nadzorovanje in opazovanje s strani detektiva).

Vsebina

Kratek pregled vsebine:
 • Zloraba bolniških dopustov
 • Alkoholiziranost na delovnem mestu
 • Tatvine na delovnem mestu
 • Uhajanje poslovnih skrivnosti
 • Neupravičeni potni stroški
 • Ugotavljanje, dokazovanje in praktične rešitve
 • Iskanje informacij (kako najti informacije, nadzorovanje in opazovanje s strani detektiva)

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo programa. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča do deset delovnih dni pred izvedbo programa, pri čemer vam zaračunamo stroške administracije v višini 20 % kotizacije; v primeru kasnejše odjave vam kotizacijo zaračunamo v celoti. Lahko pa se programa udeleži drug udeleženec. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. Ob začetku izobraževalnega programa pridobite dostop do online priročnika z vsemi posodobitvami in nadgradnjami v obdobju šestih mesecev. Dostopne podatke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Dostop se po poteku obdobja samodejno podaljša. V primeru, da tega servisa v prihodnje ne želite več, nam pisno sporočite najmanj 30 dni pred pričetkom novega obdobja. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do novih aktualnih vsebin. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih.