Tehnike za obvladovanje stresa za vodje – delavnica z Dejanom Dinevskim

Tehnike za obvladovanje stresa za vodje – delavnica z Dejanom Dinevskim

Praktična delavnica

Prijava

POMEMBNO: Vsebina izobraževanja je skladna s »promocijo zdravja na delovnem mestu«, kot je navedeno v 6. členu Zakona o varnosti in zdravju pri delu (ZVZD-1, Uradni list RS, št. 43/11)


Pri delu se skoraj vsakodnevno znajdemo v taki ali drugačni situaciji, ki v nas povzroči napetost, izzove adrenalinski odziv:

 • Nekdo nas je prijavil inšpekciji, čaka nas temeljit pregled poslovanja!
 • Podizvajalec je zatajil, čez 3 dni rabimo material, sicer se celotni urnik poruši. Hitro, akcija!
 • Stranka je za nas ključna, naredite kar morate, da jo zadržite!
 • Poročilo pričakujem na svoji mizi do 16h!
 • Zaradi zamude pri izdelavi nas čakajo morilski penali, kako mi lahko pojasnite situacijo?!

Tudi doma smo obremenjeni: otrok je bolan, ali bomo zmogli kredit, na avtu nas čaka več 100 eur vredno popravilo, na kosilo imam povabljenih 15 gostov, ravno pa se je v pečici zažgala hrana…

Kako stres obvladati? Vabimo vas na praktično delavnico: Tehnike za obvladovanje stresa okolju za vodje – delavnica z Dejanom Dinevskim. Kako s praktičnimi vajami in tehnikami izboljšamo svoje počutje, da smo pri delu lažje uspešni.


Po delavnici boste udeleženci znali prepoznati kdaj ste pod stresom in s katerimi strategijami ga lahko nevtralizirate, zmanjšate ali obvladate. Znali boste samostojno izvesti več različnih sprostitvenih tehnik, ki vam bodo pomagale obvladovati stresne situacije v delovnem okolju, seveda pa tudi v vsakdanjem življenju.

Učinkovito obvladujte stres in tako postanite:

še boljši vodja, boljši sodelavec, bolj produktiven zaposleni, prijetnejši sogovornik, ustvarjalnejši član ekipe, bolj iznajdljiv organizator, uspešnejši posameznik…


Komu je delavnica namenjena?

Vsem tistim, ki se zavedajo pomena sprostitve za zdravje, dobro počutje, produktivnost, hitro razmišljanje, kreativnost in odpornost na stresne situacije. Vsem tistim, ki bi radi naredili nekaj dobrega zase (kot učinkovit zaposleni pa posledično pa tudi za podjetje).

Koristi

Poudarek delavnice je na praksi in sprostitvi z različnimi tehnikami. Predelali bomo:

 • Osnove delovanja možganov, interpretacija »resničnosti« in nastanek iluzije
 • Izražanje stresa - fiziološki, subjektivni in behavioristični simptomi
 • Negativni in pozitivni stres (distres in eustres), viri stresa
 • Zahteve po odločanju in obvladovanje odločitvenega procesa
 • Strategije soočanja s stresom
 • Stresni odziv in sprostitveni odziv – kdaj in kako se sprožita
 • Sprostitvene tehnike: kakšne obstajajo, kako delujejo in kakšni so učinki
 • Globoka sprostitev, avtogeni trening, dihalne tehnike, vizualizacija …

Vsebina

 • Osnove delovanja možganov, interpretacija »resničnosti« in nastanek iluzije
 • Izražanje stresa – fiziološki, subjektivni in behavioristični simptomi
 • Negativni in pozitivni stres (distres in eustres), viri stresa
 • Zahteve po odločanju in obvladovanje odločitvenega procesa
 • Strategije soočanja s stresom
 • Stresni odziv in sprostitveni odziv – kdaj in kako se sprožita
 • Sprostitvene tehnike: kakšne obstajajo, kako delujejo in kakšni so učinki
 • Globoka sprostitev, avtogeni trening, dihalne tehnike, vizualizacija, čuječnost, meditativne tehnike …

Predavatelji

prof. dr. Dejan Dinevski

Dr. Dejan Dinevski je redni profesor na Medicinski in Pedagoški fakulteti Univerze v Mariboru. Od leta 1990 aktivno poučuje sprostitvene in meditativne tehnike ter jogo - tako v Sloveniji kot v mednarodnem prostoru. Sodeloval je pri vodenju več deset  mednarodnih seminarjev na tem področju, predvsem v ZDA in Kanadi ter Evropskih državah, pa tudi v Avstraliji,…

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo programa. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča do deset delovnih dni pred izvedbo programa, pri čemer vam zaračunamo stroške administracije v višini 20 % kotizacije; v primeru kasnejše odjave vam kotizacijo zaračunamo v celoti. Lahko pa se programa udeleži drug udeleženec. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. Ob začetku izobraževalnega programa pridobite dostop do online priročnika z vsemi posodobitvami in nadgradnjami v obdobju šestih mesecev. Dostopne podatke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Dostop se po poteku obdobja samodejno podaljša. V primeru, da tega servisa v prihodnje ne želite več, nam pisno sporočite najmanj 30 dni pred pričetkom novega obdobja. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do novih aktualnih vsebin. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih.

Lokacija

Poslovna hiša Unija

Poslovna hiša Unija d.o.o., Tržaška cesta, Brezovica pri Ljubljani, Slovenia

Datum: 8.8.2019

x

Izobraževanje pri vas?

Za vas izvedemo izobraževanje samo za vaše sodelavce v vašem podjetju.