Spremembe na področju povračil stroškov in drugih prejemkov v povezavi z odpravo varčevalnih ukrepov

Spremembe na področju povračil stroškov in drugih prejemkov v povezavi z odpravo varčevalnih ukrepov

Online seminar v živo

Prijava

Vlada in reprezentativni sindikati javnega sektorja so sklenili Dogovor o odpravi varčevalnih ukrepov v zvezi s povračili stroškov in drugimi prejemki javnih uslužbencev, zamiku izplačilnega dneva plače pri proračunskih uporabnikih ter regresu za letni dopust za leto 2021. Na podlagi dogovora so bili sklenjeni tudi aneksi h kolektivnim pogodbam dejavnosti in poklicev, ki urejajo navedene vsebine.

Na online seminarju v živo bomo na praktičnih primerih predstavili vse spremembe dogovora in aneksov, zato vas vabimo, da se ga udeležite.

Koristi

Odgovori na vaša vprašanja
Zagotovo imate že številna vprašanja glede izvajanja sprememb, pošljite jih na naš naslov: branka.gorjup@zfm.si, le tako vam bomo lahko pomagali.

Namen
Z online izobraževanjem vas želimo seznaniti z bistvenimi spremembami za pravilno upoštevanje vseh zakonskih podlag ter s predstavitvijo praktičnih rešitev pomagati pri izvajanju vseh aneksov.

Oblika in potek
Online seminar spremljate preko aplikacije ZOOM, preko lastnega računalnika ali mobilne naprave, ni vam treba zapuščati delovnega mesta ali doma.

Komu je namenjeno
Kadrovskim strokovnjakom, vodjem, računovodjem in vsem, ki se v organizacijah javnega sektorja ukvarjate z delovnimi razmerji, plačami in ostalimi prejemki.

Vsebina

 • Predstavitev vsebine dogovora
 • Pregled aneksov h kolektivnim pogodbam dejavnosti in poklicev
 • Izplačilni dan in regres za letni dopust za leto 2021
 • Predstavitev povračil stroškov in spremenjene ureditve, in sicer:
  • Regres za prehrano
  • Povračilo stroškov prevoza na delo in z dela
  • Dnevnice za službeno potovanje v državi
  • Kilometrina za uporabo lastnega vozila za službene namene
  • Jubilejne nagrade
  • Solidarnostna pomoč
  • Terenski dodatek
 • Nagrada za obvezno prakso dijakom in študentom
 • Usklajevanje povračil stroškov

Predavatelji

Štefka Korade Purg

Je univerzitetna diplomirana sociologinja z več kot 30-letnimi delovnimi izkušnjami v državni upravi, in sicer na področjih organiziranosti in sistemskega urejanja uprave in javnega sektorja, upravljanja kadrovskih virov s posebnim poudarkom na izvajanju in dograjevanju sistema javnih uslužbencev in tudi plačnega sistema ter sistemizacije delovnih mest, kjer je opravljala najzahtevnejše in tudi vodstvene naloge. Posebej…

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.