Prilagoditev higienskih ukrepov pri pripravi in postrežbi obrokov v vrtcu in šoli zaradi COVID-19

Prilagoditev higienskih ukrepov pri pripravi in postrežbi obrokov v vrtcu in šoli zaradi COVID-19

Online seminar v živo

Prijava

Vpliv ukrepov za omejitev okužb s koronavirusom na delovne procese priprave in postrežbe prehranskih obrokov  in prilagoditev v sistemu HACCP ob ponovnem odprtju vrtcev in šol


Zaradi omejevalnih ukrepov pri epidemiji s COVID-19 so vrata zaprli vsi slovenski vrtci in šole. Ali razmišljate tudi o tem: "Kaj se bo zgodilo po odprtju?" Čeprav posebno priporočilo NIJZ in drugih pristojnih institucij še vedno ni na voljo, bo pa do sedaj zadostne preventivne ukrepe treba zaostriti! Z nami preglejte najpogostejše pomanjkljivosti in napake na področju higiene prehrane. Svetovali bomo tudi, kako delovne postopke na novo opredeliti v sistemu HACCP in kako preoblikovati in dopolnjevati šolska pravila pri prehranjevanju, pa tudi kako otrokom, učence, dijakom ter njihovim staršem razložiti preventivne ukrepe, da se dejansko upoštevajo. Vse je odvisno od vas, bodite pripravljeni.

Koristi

Seznanite se z rešitvami in strategijami najboljših – pridružite se nam na spletnem srečanju v živo in izmenjate izkušnje s predavateljico.

Online seminar spremljate preko lastnega računalnika ali mobilne naprave, ni vam treba zapuščati delovnega mesta ali doma. Vprašanja postavljajte sproti, predavateljica bodo nanje odgovarjali sproti ali na koncu.

Vprašanja nam lahko pošljete tudi vnaprej – na naslov: petra.ertl@zfm.si

Vsebina

  • Pregled obstoječega sistema HACCP
  • Kakšne ukrepe in navodila pristojnih institucij pričakovati?
  • Cilji nadzora na področju higiene in prehrane
  • Potrebni previdnostni ukrepi po ponovnem odprtju vrtca in šole v kuhinji pri pripravi obrokov ter pri postrežbi
  • Urejanje dokumentacije in sporočanje sprememb pravil pri prehranjevanju otrokom, mladostnikom in staršem
  • Tržna dejavnost prodaje pripravljenih obrokov zunanjim kupcem – kako bi po novem?

Predavatelji

dr. Mojca Jevšnik

Dr. Mojca Jevšnik je zaposlena na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani, in sicer na Oddelku za sanitarno inženirstvo. Delovna področja, s katerimi se ukvarja, segajo na varnost živil, vzpostavitev in vodenje sistema HACCP, dobre higienske prakse.

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.

Splošni pogoji

SEMINARJI

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje.

x

Izobraževanje pri vas?

Za vas izvedemo izobraževanje samo za vaše sodelavce v vašem podjetju.