Povračilo stroškov v zvezi z delom

Povračilo stroškov v zvezi z delom

E-mail seminar

Prijava
Kdaj?
Kje?
Brez odhoda z delovnega mesta

Inšpektorji za delo ugotavljajo porast kršitev pri povračilu stroškov v zvezi z delom: nepravilno obračunavanje povračila stroškov in nadur na službenem potovanju, dnevnic doma in v tujini,  vseh stroškov prehrane, prevoza na delo ter številnih drugih!

Pravilno izplačevanje stroškov v zvezi z delom je izjemno pomembno, saj posega v temeljne pravice delavca.

Zato smo na enem mestu zbrali vse informacije in podlage, ki jih potrebujete za pravilno povračilo stroškov v zvezi z delom.

Seminarsko gradivo je obliki PDF, kar vam omogoča, da ga enostavno natisnete. Prav tako vam gradivo ostane v trajni lasti. Takšen način izobraževanja vam omogoča, da boste znanje osvojili udobno, brez odhoda z delovnega mesta in takrat, ko vam bo to najbolj ustrezalo.
 
E-mail seminar obsega tri lekcije in vas vodi skozi:
 • Povračilo stroškov za prevoz na delo in z dela
 • Povračilo stroškov za prehrano 
 • Povračilo stroškov iz naslova službenega potovanja
Tako boste:
  •  pravilno obračunali povračila stroškov  v zvezo z delom – s pomočjo:
 • konkretnih podlag in tabel,
 • pojasnil vseh pravnih zahtev, 
 • jasnih in enostavnih razlag vseh pomembnih vprašanj in dilem,
  • učinkovito poskrbeli za urejene administrativne zahteve in uporabili vse potrebne obrazce:
 • e-obrazci: izračun potnih stroškov, poročilo o službenem potovanju, potni nalog,
 • obrazci v Wordu: izjava delavca o kraju, iz katerega prihaja na delo …
 
Izobraževanje po vaši meri! Izpolnite naročilnico in si še danes zagotovite udeležbo na izobraževanju. Ob koncu boste po pošti prejeli tudi potrdilo o udeležbi.

Vsebina

Prijava in kotizacija

Kotizacija
148,00 

Posebne ugodnosti:

 • drugi udeleženec 10 % popusta
 • tretji in nadaljnji udeleženci 20 % popusta.

V ceno ni vključen DDV.

Število udeležencev:

NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo programa. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča do deset delovnih dni pred izvedbo programa, pri čemer vam zaračunamo stroške administracije v višini 20 % kotizacije; v primeru kasnejše odjave vam kotizacijo zaračunamo v celoti. Lahko pa se programa udeleži drug udeleženec. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. Ob začetku izobraževalnega programa pridobite dostop do online priročnika z vsemi posodobitvami in nadgradnjami v obdobju šestih mesecev. Dostopne podatke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Dostop se po poteku obdobja samodejno podaljša. V primeru, da tega servisa v prihodnje ne želite več, nam pisno sporočite najmanj 30 dni pred pričetkom novega obdobja. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do novih aktualnih vsebin. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih.
x

Izobraževanje pri vas?

Za vas izvedemo izobraževanje samo za vaše sodelavce v vašem podjetju.