Posvet za kadrovike v javnem sektorju

Posvet za kadrovike v javnem sektorju

Strokovni posvet

Prijava

Naloge kadrovskih strokovnjakov in kadrovskih oddelkov so iz leta v leto bolj zahtevne. Pomembno je, da spremljate številno zakonodajo ter jo pravilno in brez napak implementirate v prakso. Poleg tega pa morate o številnih spremembah obveščati vodstva in zaposlene, kar je ob vsakodnevnih obveznostih še posebej velik izziv.

Zato vas vabimo, da se nam tudi letos pridružite na posvetu, ki smo ga pripravili skupaj s strokovnjaki na področju javnega sektorja in uvajanja sprememb.

Pridružite se nam na posvetu, ki ga namenjamo: kadrovskim direktorjem in vsem kadrovskim strokovnjakom v javnem sektorju, direktorjem zavodov in javnih agencij, vodjem enot ter vsem, ki se pri svojem delu v javnem sektorju srečujete z obravnavanimi temami.

Koristi

  • Izvedeli boste vse o novostih zakonodaje v letu 2020,
  • prejeli strokovne usmeritve glede uvajanja sprememb in vpogled v dobre prakse ter
  • imeli možnost diskusije z vrhunskimi strokovnjaki in kolegi iz stroke.

Vsebina

  • Aktualne zakonodajne in druge novosti na področju delovnih razmerjih v javnem sektorju.
  • Določitev plače ob zaposlitvi in ob prerazporeditvi, vsebina pogodbe o zaposlitvi pregled dodatkov in njihova vključitev v pogodbo o zaposlitvi.
  • Minimalna plača 2020, kaj prinaša napovedana izločitev vseh dodatkov?
  • Varstvo in obdelava osebnih podatkov s poudarkom na posebnostih iz delovnega razmerja.
  • Medosebna komunikacija, sporočanje novosti in vpliv na dobro počutje zaposlenih, na zavzetost, na uvajanje novosti, zmanjšanje bolniških.

Predavatelji

Mojca Prelesnik

Mojca Prelesnik, informacijska pooblaščenka Avtorica strokovnih člankov in soavtorica knjig s področja dostopa do informacij javnega značaja, varstva zasebnosti in osebnih podatkov, predavateljica na številnih izobraževanjih, usposabljanjih in strokovnih konferencah ter srečanjih (s področja širše javne uprave, delovnega prava, inšpekcijskih postopkov, zdravstva, šolstva, arhivov, gospodarstva, itd.) Poleg pravnega znanja ima tudi izkušnje na področju zakonodajnega postopka, managerskega…

Polona Zupančič

Polona Zupančič ima bogate izkušnje pri vodenju interaktivnih delavnic komunikacije, ki vodijo k boljšim odnosom na delovnem mestu in s poslovnimi partnerji. Vsak udeleženec se znajde na neki točki osebne rasti, kjer dobi veliko uporabnih idej, kako izboljšati svojo čustveno inteligentnost v svojem vedenju, ki vodi k želenim spremembam. Na Gea Collegu poučuje Poslovno komuniciranje,…

Štefka Korade Purg

Je univerzitetna diplomirana sociologinja z več kot 30-letnimi delovnimi izkušnjami v državni upravi, in sicer na področjih organiziranosti in sistemskega urejanja uprave in javnega sektorja, upravljanja kadrovskih virov s posebnim poudarkom na izvajanju in dograjevanju sistema javnih uslužbencev in tudi plačnega sistema ter sistemizacije delovnih mest, kjer je opravljala najzahtevnejše in tudi vodstvene naloge. Posebej…

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj deset dni pred izvedbo dogodka. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje deset dni pred izvedbo dogodka. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se dogodka ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na dogodek pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi dogodka – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na dogodek sprejemate ta določila in splošne pogoje.

x

Izobraževanje pri vas?

Za vas izvedemo izobraževanje samo za vaše sodelavce v vašem podjetju.