Odvetnik odgovarja: Delo od doma

Odvetnik odgovarja: Delo od doma

Online seminar v živo

Prijava

1. DATUM:
28. september 2020, od 9.00 do 10.30

2. OKVIRNA VSEBINA:

  • Kako urediti pravila v podjetju, pred pričetkom uvajanja dela od doma (pravno in z vidika VZD)?
  • Kako urediti pogodbo o zaposlitvi (sklenitev nove pogodbe, odpoved prejšnje)?
  • Obveščanje inšpektorata za delo (pravila in potrebna dokumentacija)?
  • Kako vse urediti v čim krajšem času, s čim manj stroški?
  • Kako določiti višino nadomestila za uporabo delovnih sredstev?

Zagotovo imate še številna vprašanja, ki vas tarejo ob ponovni zaostritvi pogojev za delo in ob novih protivirusnih ukrepih.

Pošljite jih na naš naslov: branka.gorjup@zfm.si do 27. 9. 2020.

3. OBLIKA IN POTEK IZOBRAŽEVANJA:
Online seminar spremljate preko lastnega računalnika ali mobilne naprave, ni vam treba zapuščati delovnega mesta ali doma.

4. KOMU JE NAMENJENO:
Direktorjem, HR menedžerjem, kadrovskim strokovnjakom, vodjem in vsem, ki se s tematiko srečujete v podjetjih in organizacijah.

Koristi

Z online izobraževanjem vas želimo seznaniti z bistvenim zakonskim okvirjem za organizacijo dela od doma. Ko se namreč delodajalec odloči za uvedbo dela na domu, mora pred pričetkom dejanskega opravljanja dela na domu, izpolniti vse zakonsko določene predpostavke, ki splošno veljajo za opravljanje delo na domu.

Vsebina

Odvetnik odgovarja: Delo od doma

  • zakonsko pravilna izvedba organiziranja dela od doma (obrazložitve zakonskih osnov: kako organizirati delo od doma, priprava nove pogodbe o zaposlitvi, varnost in zdravje pri delu od doma)

Predavatelji

Tanja Bohl

Leta 2001 je zaključila študij prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Že v času študija je opravljala brezplačno prakso v odvetniški pisarni v Mariboru, po diplomi aprila 2001 pa je kot odvetniška pripravnica delala v pisarni odvetnika Veljka Jana v Škofji Loki. Septembra 2002 je zaključila obvezno sodno pripravništvo na Višjem sodišču v Ljubljani,…

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.

x

Izobraževanje pri vas?

Za vas izvedemo izobraževanje samo za vaše sodelavce v vašem podjetju.