Novosti in pojasnila povračil stroškov in drugih prejemkov iz delovnega razmerja v javnem sektorju

Novosti in pojasnila povračil stroškov in drugih prejemkov iz delovnega razmerja v javnem sektorju

Online seminar v živo

Prijava

V javnem sektorju so povračila stroškov in drugi prejemki iz delovnega razmerja urejeni ločeno za javne uslužbence in za funkcionarje, in sicer za javne uslužbence praviloma s kolektivno pogodbo, za funkcionarje pa z zakonom.

Pri pripravi podatkov in obračunu povračil stroškov in drugih prejemkov je treba upoštevati številne pravne podlage, ki so se, in se še, z leti spreminjajo.

Na online seminarju v živo bomo na praktičnih primerih predstavili novosti, poskusili razrešiti številne dileme, ter predstavili novejšo sodno prakso na tem področju, zato vas vabimo, da se ga udeležite.

Koristi

Q&A:
Zagotovo imate že številna vprašanja s področja povračil stroškov in drugih prejemkov v javnem sektorju, pošljite jih na naš naslov: branka.gorjup@zfm.si do 8. 12. 2020, le tako vam bomo lahko pomagali.

NAMEN:
Z online izobraževanjem vas želimo seznaniti z bistvenimi spremembami za pravilno upoštevanje vseh zakonskih podlag pri povračilih stroškov in drugih prejemkov iz delovnega razmerja v javnem sektorju.

OBLIKA IN POTEK:
Online seminar spremljate preko aplikacije ZOOM, preko lastnega računalnika ali mobilne naprave, ni vam treba zapuščati delovnega mesta ali doma.

KOMU JE NAMENJENO:
Kadrovskim strokovnjakom, vodjem, računovodjem in vsem, ki se v organizacijah javnega sektorja ukvarjate s povračili stroškov.

Vsebina

  • Predstavitev novosti na področju povračil stroškov prevoza in obračuna kilometrine.
  • Predstavitev drugih povračil stroškov in prejemkov, s pojasnili glede vrste in višine stroškov ter pogojev za izplačilo.
  • Posamezni primeri iz sodne prakse.

Predavatelji

Štefka Korade Purg

Je univerzitetna diplomirana sociologinja z več kot 30-letnimi delovnimi izkušnjami v državni upravi, in sicer na področjih organiziranosti in sistemskega urejanja uprave in javnega sektorja, upravljanja kadrovskih virov s posebnim poudarkom na izvajanju in dograjevanju sistema javnih uslužbencev in tudi plačnega sistema ter sistemizacije delovnih mest, kjer je opravljala najzahtevnejše in tudi vodstvene naloge. Posebej…

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.