Novi Pravilnik o izdelavi ocen požarne ogroženosti – kaj prinaša in njegova uporaba v praksi

Novi Pravilnik o izdelavi ocen požarne ogroženosti – kaj prinaša in njegova uporaba v praksi

Online seminar v živo

Prijava

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Ocene požarne ogroženosti predstavljajo podlago za načrtovanje in izvajanje splošnih ukrepov varstva pred požarom ter drugih dejavnosti varstva pred požarom, kot jih določa zakon, ki ureja varstvo pred požarom.

Zavezanci za izdelavo te ocene so lastniki ali uporabniki stavb oziroma od njih pooblaščene osebe po postopku in z uporabo metodologije za izdelavo ocene požarne ogroženosti stavbe.

Zaradi že dolgo pričakovane nove metodologije za izdelavo ocen požarne ogroženosti in pričakovanih novosti, ki so ravno stopile v veljavo, vas vabimo na spletni izobraževalni seminar.

Koristi

Online seminar v živo spremljate preko lastnega računalnika in z vašega delovnega mesta ali od doma od 10.00 do 12.30, tako da vam delovnega mesta ni treba zapuščati. Vprašanja postavljajte sproti ali pa jih vnaprej pošljite na: medeja.brglez@zfm.si

V vsakem primeru vam strokovni odgovor hitro priskrbimo.

Vsebina

  • Predstavitev novega Pravilnika o izdelavi ocene požarne ogroženosti (Ur. l. 180/20)
  • Primeri izračuna nove ocene ogroženosti
  • Vprašanja in odgovori

Seminar priporočamo varnostnim inženirjem, projektantom požarne varnosti ter odgovornim osebam za varstvo pred požari v podjetjih in organizacijah.

Predavatelji

mag. Romana Lah

Zaposlena na Inšpektoratu RS za varstvo pred naravnimi in drugimi nesrečami.

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.