Motiviranje različnih generacij in prenos njihovega znanja

Motiviranje različnih generacij in prenos njihovega znanja

Srečanje

Prijava

Odgovorni za izobraževanje in usposabljanje zaposlenih se vsakodnevno srečujete z izzivom, kako uspešno manevrirati med različnimi generacijami, kar se kaže tudi pri pripravi in izvedbi izobraževalnih programov. Povezati morate zahteve in potrebe vodstva ter zaposlenih, zagotoviti ustrezen prenos znanja v podjetju, motivirati vodje in zaposlene, jim pojasniti, zakaj potrebujejo dodatna znanja, in čim bolj optimizirati postopek prenosa znanja, hkrati pa še meriti učinke vlaganja v izobraževanje.

Kako to v praksi najučinkoviteje in uspešno izvesti, bomo govorili s strokovnjakinjo, ki se raziskovalno ukvarja s področjem vodenja in pozitivnih pristopov v organizacijah, dr. Evo Boštjančič.

Pridružite se nam torej na strokovnem srečanju vodij izobraževanj na temo:

Motiviranje različnih generacij in prenos njihovega znanja

Na srečanje vabimo vodje kadrovskih in splošnih služb, vodje izobraževanj, strokovne sodelavce za razvoj kadrov, kadrovike in organizatorje izobraževanj, organizatorje kadrovskih procesov in vseh, ki so v podjetjih in ustanovah odgovorni za celoten proces izobraževanja in usposabljanja zaposlenih.

Koristi

Vsebina

Zakaj vaša udeležba predstavlja doprinos k znanju in izkušnjam s področja vodenja izobraževanj?

Zanimive teme

V sodelovanju s strokovnjakinjo dr. Evo Boštjančič smo izbrali trenutno najbolj pereče in zanimive teme za vse odgovorne, ki se v podjetjih ukvarjate z izobraževanjem in usposabljanjem oziroma skrbite za kadrovske procese in razvoj kadrov:

  • Motiviranje zaposlenih za učenje in prenos znanja
  • Povezovanje znanja različnih generacij in zahteve podjetja

Razvoj socialne mreže

Srečanje je namenjeno tudi druženju in povezovanju.

Povezanost z drugimi je ena bistvenih človeških potreb in lastnosti. Odraža se v medosebnih odnosih, na delovnem mestu in v zasebnem življenju. Skrbno negovani odnosi so zato najboljša osnova za dobro sodelovanje. In ker ste v preteklosti že sodelovali z nami, veste, da je na naših dogodkih veliko priložnosti za medsebojno povezovanje in sodelovanje, torej za razvoj socialne mreže.

Naše reference:

  • Razvitih imamo več kot 30 različnih izobraževalnih programov.
  • Vsako leto naše izobraževalne programe obišče več kot 500 udeležencev.
  • Vsako leto naše enodnevne seminarje obišče več kot 1000 udeležencev.
  • Ponosni smo na zadovoljne udeležence, ki so naše redne stranke in se vedno radi vračajo.
  • K nam prihajajo udeleženci tako iz velikih, uspešnih in prepoznavnih slovenskih podjetij kot tudi srednjih in v manjšem obsegu malih podjetij.
  • Sodelujemo samo z vrhunskimi strokovnjaki na svojem področju, ki vam predstavijo aktualnein takoj uporabne teme.
  • Ekipa založbe Forum Media želimo, da tako ostane tudi naprej.

Kako ta znanja prenesti v prakso?

Z dinamičnim skupinskim delom na srečanju boste lahko delili izkušnje med seboj, pridobljeno znanje pa takoj prenesli v svoje sredine.

Pridružite se nam.

Predavatelji

dr. Eva Boštjančič

Eva Boštjančič je izredna profesorica za psihologijo dela in organizacij na Oddelku za psihologijo Filozofske fakultete v Ljubljani. Raziskovalno se ukvarja s področjem vodenja in pozitivnih pristopov v organizacijah. Ob tem pa tudi svetuje, vodi delavnice, predava zaposlenim v gospodarstvu in javnem sektorju ter ureja spletno stran www.psihologijadela.com.

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo programa. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča do deset delovnih dni pred izvedbo programa, pri čemer vam zaračunamo stroške administracije v višini 20 % kotizacije; v primeru kasnejše odjave vam kotizacijo zaračunamo v celoti. Lahko pa se programa udeleži drug udeleženec. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. Ob začetku izobraževalnega programa pridobite dostop do online priročnika z vsemi posodobitvami in nadgradnjami v obdobju šestih mesecev. Dostopne podatke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Dostop se po poteku obdobja samodejno podaljša. V primeru, da tega servisa v prihodnje ne želite več, nam pisno sporočite najmanj 30 dni pred pričetkom novega obdobja. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do novih aktualnih vsebin. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih.
x

Izobraževanje pri vas?

Za vas izvedemo izobraževanje samo za vaše sodelavce v vašem podjetju.