Motivirajmo sebe, druge in obvladali bomo izredne razmere!

Motivirajmo sebe, druge in obvladali bomo izredne razmere!

Online seminar v živo

Prijava

Aktualen motivacijski online seminar v živo s Sašo Einsiedler

+ Posebno darilo za vas:
vključene vaje iz samohipnoze, ki jih preizkusite in posnetek v avdio obliki za dvigovanje razpoloženja s subliminalnimi sporočili


Poslovni ljudje smo vajeni vzponov in padcev. Zavedamo se, da so to največkrat kratkotrajna stanja in da se s pametnimi ukrepi situacija hitro lahko popravi.

Kaj pa tokrat, ko padec traja zelo dolgo časa?

Če imate otroke, ste v teh dneh mnogo več kot samo starši... In če ste zaposleni, ki delate od doma, ste mnogo več kot samo uslužbenci.

ZATO KLJUČNO VPRAŠANJE:
Kako naj ohranimo ravnovesje med vsemi vlogami, ki jih v teh dneh imamo; KAKO naj obdržimo samomotivacijo in ob tem ohranjamo pozitivno naravnanost v odnosu do poslovnih izzivov, zaposlenih, poslovnih partnerjev in predvsem do družine?

Koristi

Strokovnjaki svarijo, da je zaradi epidemije koronavirusa pričakovati porast tesnobe in depresije. Recimo NE! Dobro uro časa investirajte vase in prisluhnite nasvetom Saše Einsiedler, ki je licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil – DISK®, komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka, licencirani DreamBuilder coach, predvsem pa mama petih otrok.


Online seminar v živo spremljate preko lastnega računalnika in z mesta, ki vam najbolj ustreza, od 10.00 do 11.30, zato vam ni treba zapuščati doma oz. delovnega mesta. Online seminar v živo omogoča vašo interakcijo, diskusijo in zastavljanje vprašanj (po mikrofonu ali pisno).

Vabimo vas, da nam vprašanja pošljete že vnaprej na medeja.brglez@zfm.si in poskrbeli bomo, da boste tekom izobraževanja prejeli koristne odgovore in pojasnila!

Vsebina

  • Preverjene tehnike, da prelisičimo svoje možgane, da bodo delovali ZA nas, ne PROTI nam.
  • Kakšna naj bo prava mera skrbi zase in za druge?
  • Kako smiselno razporedimo vse obveznosti čez dan?
  • Vaje iz hipnoze.

Predavatelji

Saša Einsiedler

Saša Einsiedler je že v srednji šoli začela delati na RGL (Radio glas Ljubljane) in na Televiziji Slovenija, kasneje na POP TV. Življenjska pot pa jo je zanesla v popolnoma druge vode. Danes je namreč prva v tem delu Evrope s certifikatom svetovno znanega Jacka Canfielda »Success Principles«, certificirana DreamBuilder coach-inja, ima mednarodno licenco persolog…

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo spletnega seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo spletnega seminarja. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se spletnega seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa se spletnega seminarja udeleži drugi udeleženec. Pridržujemo si pravico do odpovedi spletnega seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.

x

Izobraževanje pri vas?

Za vas izvedemo izobraževanje samo za vaše sodelavce v vašem podjetju.