Kako motivirati in uspešno voditi prodajno ekipo

Kako motivirati in uspešno voditi prodajno ekipo

Enodnevni seminar

Prijava
POZOR: Najti in zaposliti dobrega prodajalca je šele začetek - takrat se vaše delo šele prav začne

Prodaja je lahko težka naloga in motiviranje prodajne ekipe za vsakodnevno spremljanje potencialov ter zaključevanje nakupov je zahtevno. Zavrnitev je del prodaje, zaradi česar so lahko nekateri dnevi težji od drugih.

Trden set strategij za motivacijo vaših prodajnikov ne bo povečal le dobička pod črto, temveč bo povečal tudi zadovoljstvo znotraj ekipe in zmanjšal fluktuacije.

Ključno je, da si kot vodja vzamete čas in izdelate strategijo, kako boste najbolje pripravili in motivirali vašo prodajno ekipo, pri tem pa so nove ideje, znanja in preverjene dobre prakse zlata vredne. Da boste pri svojem delu še uspešnejši, se udeležite praktične delavnice.


Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen vodjem prodajnih ekip in oddelkom ter vsem, ki jih tematika zanima.

Koristi

Zakaj se morate udeležiti delavnice:

 • da bo vaša prodajna ekipa v popolnosti izkoriščala svoj potencial,
 • da boste z lahkoto in dobro voljo dosegali zastavljene cilje in prodajne rezultate,
 • da boste razumeli psihologijo za tem, kaj motivira posamezno osebo in to znali uporabiti,
 • da boste izdelali akcijski načrt za doseganje prodajnih ciljev,
 • da boste lažje komunicirali z ekipo in uspešno usmerjali tudi »problematične« člane,
 • da boste znali zgraditi pristno in pozitivno timsko kulturo!

Vsebina

Kratek pregled vsebine:

 • 5 ključnih razlik med prodajo in vodenjem prodaje
 • Osnovne naloge vodje prodaje
 • Psihološke značilnosti »prodajnikov/prodajalcev« in kako jih motivirati
 • Kaj so resnični motivatorji pri delu v prodaji
 • Akcijsko načrtovanje za doseganje prodajnih ciljev
 • Finančno in nefinančno motiviranje prodajnega tima
 • Učinkovita komunikacija in ustrezen odnos kot ključ do uspeha v vodenju
 • Kako zgraditi timsko kulturo
 • Kaj in kako s »problematičnim« prodajalcem v timu

 

Predavatelji

mag. Franka Bertoncelj

Magistra psiholoških znanosti z večletnimi izkušnjami na področju organizacijske psihologije kot svetovalka za izbor, razvoj in izobraževanje zaposlenih. Vodi svetovalno - izobraževalne delavnice in treninge na področju vodenja in motiviranja zaposlenih, vodenja problematičnih sodelavcev, profesionalnega poslovnega komuniciranja, komuniciranja s težavnimi sogovorniki, reševanja konfliktov in problemov pri delu, veščin prodaje, upravljanja s časom, grajenja timov, čustvene…

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo programa. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča do deset delovnih dni pred izvedbo programa, pri čemer vam zaračunamo stroške administracije v višini 20 % kotizacije; v primeru kasnejše odjave vam kotizacijo zaračunamo v celoti. Lahko pa se programa udeleži drug udeleženec. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. Ob začetku izobraževalnega programa pridobite dostop do online priročnika z vsemi posodobitvami in nadgradnjami v obdobju šestih mesecev. Dostopne podatke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Dostop se po poteku obdobja samodejno podaljša. V primeru, da tega servisa v prihodnje ne želite več, nam pisno sporočite najmanj 30 dni pred pričetkom novega obdobja. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do novih aktualnih vsebin. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih.