Kadrovski izzivi 2022

Kadrovski izzivi 2022

Prednovoletno srečanje kadrovskih strokovnjakov

Prijava

Tradicionalno prednovoletno srečanje

Kadrovski izzivi 2022

V novem desetletju odgovorno z zaposlenimi in druženje z Aljošem Bagolo

25. november 2021 – zbiramo predprijave


Kakšne izzive nam prinaša leto 2022?
Na katere spremembe imamo vpliv in na katere pač ne?
Kako se pripraviti na prihajajoče leto in »biti v redu«?

»Na rame si oprtamo pričakovanja, ki niso nujno naša, potem pa ne reflektiramo in brezglavo drvimo. V resnici pa je biti v redu popolnoma dovolj in točno tisto, za kar bi si morali prizadevati. V današnjem svetu presežnikov se biti zgolj v redu marsikdaj zdi dolgočasno, kot da to ne more voditi do izpolnjenega življenja. Toda najbrž je ravno to naša sodobna zmota, ki je v napoto naši sreči.«

Aljoša Bagola

Koristi

Na srečanju boste:

 • Dobili znanja in vpoglede, kako izzive rešujejo priznani slovenski strokovnjaki.
 • Poslušali in spraševali HR menedžerje priznanih slovenskih podjetij iz različnih dejavnosti.
 • V odmoru pa bo priložnost za izmenjavo mnenj in mreženje.

Srečanje je namenjeno tudi druženju in povezovanju … Povezanost z drugimi je ena bistvenih človeških potreb in lastnosti. Odraža se v medosebnih odnosih, na delovnem mestu in v zasebnem življenju.

Vsebina

Predvidena vsebina 

 • od 9.45 do 10.00 – Jutranja sprostitev z jogo obraza in priprava na srečanje
 • od 10.00 do 11.30 – V novem desetletju odgovorno z zaposlenimi – dr. Simona Šarotar Žižek in soustvarjalci:
  • Smo pripravljeni javno deliti z drugimi, kako ravnamo z zaposlenimi?
  • Smo lahko ponosni na to, da naše ravnanje koristi zaposlenim, organizaciji in družbi?
  • Smo lahko s svojimi ravnanji vzor drugim?
  • Naj postane naše ravnanje z zaposlenimi odgovorno in zato trajnostno, kajti cilj trajnostnega managementa človeških virov je zagotavljanje in povečevanje dolgoročne uspešnosti organizacije.
 • od 11.30 do 11.45 – odmor
 • od 11.45 do 13.00 pogovor in druženje z Aljošem Bagolo: Kako biti v redu?

Predavatelji

Aljoša Bagola

Aljoša Bagola, eden najbolj priznanih in največkrat nagrajenih slovenskih oglaševalskih kreativnih direktorjev, izvrsten pripovedovalec zgodb, priljubljen predavatelj in kolumnist, avtor knjige Kako izgoreti, s katero prinaša iskreno izpoved o soočenju z izgorelostjo.

dr. Simona Šarotar Žižek

dr. Simona Šarotar Žižek, izredna profesorica managementa poslovanja, specializirana za upravljanje človeških virov in organizacijsko vedenje. Specialne teme so: dobro počutje in celovitost zaposlenih, management stresa in raznolikosti zaposlenih, varnost in zdravje zaposlenih, komuniciranje in obvladovanje konfliktov, motiviranje, pripadnost, zadovoljstvo in zavzetost zaposlenih, organizacijska energija, osebna in družbena odgovornost, družba 5.0, industrija 4.0,… Doktorirala je…

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj deset dni pred izvedbo dogodka. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje deset dni pred izvedbo dogodka. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se dogodka ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na dogodek pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi dogodka – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na dogodek sprejemate ta določila in splošne pogoje.

x

Izobraževanje pri vas?

Za vas izvedemo izobraževanje samo za vaše sodelavce v vašem podjetju.