Kadrovski izzivi 2021

Kadrovski izzivi 2021

Prednovoletno srečanje kadrovskih strokovnjakov – online

Prijava
Kdaj?
26. 11. 2020
Kje?
Brez odhoda z delovnega mesta

Tradicionalno prednovoletno srečanje

Kadrovski izzivi 2021,

ki bo tokrat potekalo online:

V novem desetletju odgovorno z zaposlenimi in druženje z Aljošem Bagolo


Kakšne izzive nam prinaša leto 2021?
Na katere spremembe imamo vpliv in na katere pač ne?
Kako se pripraviti na prihajajoče leto in »biti v redu«?

»Na rame si oprtamo pričakovanja, ki niso nujno naša, potem pa ne reflektiramo in brezglavo drvimo. V resnici pa je biti v redu popolnoma dovolj in točno tisto, za kar bi si morali prizadevati. V današnjem svetu presežnikov se biti zgolj v redu marsikdaj zdi dolgočasno, kot da to ne more voditi do izpolnjenega življenja. Toda najbrž je ravno to naša sodobna zmota, ki je v napoto naši sreči.«

Aljoša Bagola

Koristi

Dogodek bo v skrbi za varnost in dobro počutje vseh udeležencev potekal ONLINE, spremljate ga torej lahko brez zapuščanja doma oz. delovnega mesta. Omogočena je nemotena interakcija ter zastavljanje vprašanj (po mikrofonu ali pisno).

Na online srečanje vabimo: direktorje in vodje, HR menedžerje, vodje kadrovskih in splošnih služb, vodje izobraževanj, strokovne sodelavce za razvoj kadrov, kadrovike in organizatorje izobraževanj, organizatorje kadrovskih procesov in vse, ki so v podjetjih in ustanovah odgovorni za razvoj zaposlenih.

Vsebina

 • od 9.45 do 10.00 – Jutranja sprostitev z jogo obraza in priprava na online srečanje
 • od 10.00 do 11.30 – V novem desetletju odgovorno z zaposlenimi – dr. Simona Šarotar Žižek in soustvarjalci:
  • Smo pripravljeni javno deliti z drugimi, kako ravnamo z zaposlenimi?
  • Smo lahko ponosni na to, da naše ravnanje koristi zaposlenim, organizaciji in družbi?
  • Smo lahko z svojimi ravnanji vzor drugim?

Naj postane naše ravnanje z zaposlenimi odgovorno in zato trajnostno, kajti cilj trajnostnega managementa človeških virov je zagotavljanje in povečevanje dolgoročne uspešnosti organizacije.

 • od 11.30 do 11.45 – odmor
 • od 11.45 do 13.00 pogovor in online druženje z Aljošem Bagolo: Kako biti v redu?

Predavatelji

Aljoša Bagola

Aljoša Bagola, eden najbolj priznanih in največkrat nagrajenih slovenskih oglaševalskih kreativnih direktorjev, izvrsten pripovedovalec zgodb, priljubljen predavatelj in kolumnist, avtor knjige Kako izgoreti, s katero prinaša iskreno izpoved o soočenju z izgorelostjo.

dr. Simona Šarotar Žižek

dr. Simona Šarotar Žižek, izredna profesorica managementa poslovanja, specializirana za upravljanje človeških virov in organizacijsko vedenje. Specialne teme so: dobro počutje in celovitost zaposlenih, management stresa in raznolikosti zaposlenih, varnost in zdravje zaposlenih, komuniciranje in obvladovanje konfliktov, motiviranje, pripadnost, zadovoljstvo in zavzetost zaposlenih, organizacijska energija, osebna in družbena odgovornost, družba 5.0, industrija 4.0,… Doktorirala je…

Prijava in kotizacija

Kotizacija2
198,00 178,20 

Posebna ponudba velja samo za prijave do: 26. 10. 2020

Posebne ugodnosti:

 • drugi udeleženec 10 % popusta,
 • tretji in nadaljnji udeleženci 20 % popusta,
 • 20 % popusta na strokovne priročnike in izobraževalne portale.

V ceno ni vključen DDV.

Število udeležencev:

NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj deset dni pred izvedbo dogodka. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje deset dni pred izvedbo dogodka. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se dogodka ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na dogodek pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi dogodka – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na dogodek sprejemate ta določila in splošne pogoje.

x

Izobraževanje pri vas?

Za vas izvedemo izobraževanje samo za vaše sodelavce v vašem podjetju.