Izterjajmo dolgove

Izterjajmo dolgove

Strokovni posvet

Prijava

Pridite na že tretji posvet IZTERJAJMO DOLGOVE in
znižajte delež neplačanih terjatev svojih dolžnikov!

Glavni razlog za zamude pri plačilih in neplačila so neplačane obveznosti lastnih strank podjetja, vendar vsako tretje podjetje domneva, da so zamude plačil namerne
(Vir: EOS, KSI, podatki za leto 2017).


Neporavnana terjatev povzroča podjetju nepotrebne stroške, dolgoročno celo likvidnostne težave. Na žalost je danes neplačilo obveznosti v poslovnem svetu prej pravilo kot izjema.

Dolg izterjamo težje, če je terjatev nastala že pred več meseci in če je dolžnik v zelo slabem finančnem stanju. V tem primeru se neplačila širijo na celotno verigo upnikov in gospodarska situacija podjetja postaja še slabša.

Zato je še kako pomembno, da pravočasno opazimo morebitne plačilne težave in ustrezno ukrepamo!

Na posvet vabimo vse, ki se srečujete s plačilno nedisciplino in ste zadolženi za njeno reševanje.

Zavedati se moramo, da se plačilni nedisciplini v poslovnem svetu težko izognemo. Lahko pa jo pravočasno opazimo in ukrepamo. Zato se udeležite našega že tretjega srečanja!

Koristi

V sodelovanju s strokovnjaki in podjetjem Prohit, ki se z izterjavo ukvarjajo profesionalno, organiziramo strokovni posvet, na katerem boste poslušali in izprašali ključne sogovornike:

 • Denis Robar, uni dipl pravnik, vodja predsodne izterjave
 • Aleksander Kumer, mag. prava, odvetnški pripravnik, predstavnik odvetniške pisarne Gregorja Lepoše
 • Peter Ivkovič, izvršitelj

Vsebina

 • Kako se zavarovati pred neplačili kupcev
 • Postopek procesa izterjave predsodne in sodne izterjave s pomočjo informacijske tehnologije
 • Vodenje v postopkih prisilne poravnave in stečaja
 • Posebnosti izterjave terjatev v tujini
 • Evropski nalog za izvršbo
 • Aktualnosti na področju osebnih stečajev
 • Novosti, ki jih je prinesla novela Zakona o izvršbi in zavarovanju – novela ZIZ-L
 • Uporabne informacije iz prve roke o izvršbi s pomočjo izvršitelja

Komu je posvet namenjen:

Vsem, ki se srečujete s plačilno nedisciplino in ste zadolženi za njeno reševanje.

Predavatelji

mag. prava Aleksander Kumer

Mag. prava Aleksander Kumer je predstavnik odvetniške pisarne Gregorja Lepoše. Ima večletne izkušnje na področju izvršilnega in postopkovnega prava, predvsem pri implementaciji sprememb zakonodaje v delovne procese.

Peter Ivkovič

Peter Ivkovič, izvršitelj

uni. dipl. pravnik Denis Robar

Denis Robar uni. dipl. prav. je vodja predsodne izterjave v podjetju Prohit d.o.o. z večletnimi izkušnjami s področja izvršilnih in insolvenčnih postopkov.

Prijava in kotizacija

Zbiramo predprijave

Zaupajte nam svoje podatke in ko bo izbran produkt spet na voljo, vas bomo o tem obvestili.NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.

Splošni pogoji

SEMINARJI S PRIROČNIKOM (PRIROČNIK V TISKANI OBLIKI)

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja.

Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli, jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov.

SEMINARJI S POSLOVNO IZDAJO PRIROČNIKA (PRIROČNIK V TISKANI IN DIGITALNI IZDAJI)

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo seminarja.

Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se seminarja ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. S pisno prijavo na izobraževanje sprejemate ta določila in splošne pogoje. Z naročilom priročnika boste ob vsaki zakonski ali vsebinski spremembi prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Če posodobitve iz kakršnega koli razloga ne boste sprejeli, jo lahko vrnete v 14 dneh od datuma prejema pošiljke. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do digitalne izdaje priročnika. Takoj ko nam to pisno sporočite, vas bomo odstranili s seznama prejemnikov posodobljenih izdelkov.

x

Izobraževanje pri vas?

Za vas izvedemo izobraževanje samo za vaše sodelavce v vašem podjetju.