Enostavna uporaba programa Excel pri vsakodnevnem delu

Enostavna uporaba programa Excel pri vsakodnevnem delu

E-mail seminar

Prijava
Kdaj?
Kje?
Brez odhoda z delovnega mesta

Pri vsakodnevnem poslovanju je Excel nenadomestljivo orodje, ki nam delo bistveno olajša in pohitri, pogosta težava pa je nepoznavanje številnih možnosti, ki nam jih ponuja Excel (2007 in 2010)!

Tako mnogi ob pomanjkanju časa zaradi intenzivnega tempa ne vemo, ali se v pravem trenutku ne spomnimo, kako se nastavi kakšna formula, pripravi zahtevnejša tabela, nariše in oblikuje graf …

Za vse, ki želijo pridobiti ali osvežiti znanje o uporabi programa Excel na enostaven in praktično uporaben način, smo zato pripravili izjemen e-mail seminar.

Posebne ugodnosti:

Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.

Koristi

E-mail seminar vas korak za korakom vodi skozi:

  1. osnovne formule, funkcije in delo s celicami
  2. pripravo tabel in obdelavo podatkov
  3. oblikovanje grafov in nastavitve tiskanja

Vsebina

Prijava in kotizacija

Kotizacija
148,00 

Posebne ugodnosti:

  • drugi udeleženec 10 % popusta
  • tretji in nadaljnji udeleženci 20 % popusta.

V ceno ni vključen DDV.

Število udeležencev:

NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja!*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Ob naročilu nas opozorite, da ste mikro podjetje in da želite koristiti pripadajoči popust.

Splošni pogoji

Kotizacijo je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred izvedbo programa. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča do deset delovnih dni pred izvedbo programa, pri čemer vam zaračunamo stroške administracije v višini 20 % kotizacije; v primeru kasnejše odjave vam kotizacijo zaračunamo v celoti. Lahko pa se programa udeleži drug udeleženec. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti. Ob začetku izobraževalnega programa pridobite dostop do online priročnika z vsemi posodobitvami in nadgradnjami v obdobju šestih mesecev. Dostopne podatke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Dostop se po poteku obdobja samodejno podaljša. V primeru, da tega servisa v prihodnje ne želite več, nam pisno sporočite najmanj 30 dni pred pričetkom novega obdobja. V primeru pisne odpovedi posodobitvenega servisa založba ne prevzema odgovornosti za aktualnost vsebin in njihovo skladnost z zakonodajo, hkrati pa v tem primeru preneha dostop do novih aktualnih vsebin. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih.
x

Izobraževanje pri vas?

Za vas izvedemo izobraževanje samo za vaše sodelavce v vašem podjetju.