Enostavna uporaba programa Excel pri vsakodnevnem delu

Enostavna uporaba programa Excel pri vsakodnevnem delu

E-mail seminar

Prijava
Kdaj?
Kje?
Brez odhoda z delovnega mesta

Pri vsakodnevnem poslovanju je Excel nenadomestljivo orodje, ki nam delo bistveno olajša in pohitri, pogosta težava pa je nepoznavanje številnih možnosti, ki nam jih ponuja Excel (2007 in 2010)!

Tako mnogi ob pomanjkanju časa zaradi intenzivnega tempa ne vemo, ali se v pravem trenutku ne spomnimo, kako se nastavi kakšna formula, pripravi zahtevnejša tabela, nariše in oblikuje graf …

Za vse, ki želijo pridobiti ali osvežiti znanje o uporabi programa Excel na enostaven in praktično uporaben način, smo zato pripravili izjemen e-mail seminar.

Posebne ugodnosti:

Pri udeležbi dveh oseb iz istega podjetja/organizacije priznamo za drugega udeleženca 10 % popusta, pri udeležbi treh ali več oseb pa za tretjega in nadaljnje udeležence 20 % popusta na kotizacijo.

Koristi

E-mail seminar vas korak za korakom vodi skozi:

  1. osnovne formule, funkcije in delo s celicami
  2. pripravo tabel in obdelavo podatkov
  3. oblikovanje grafov in nastavitve tiskanja

Vsebina

Prijava in kotizacija

Kotizacija
148,00 

Posebne ugodnosti:

  • drugi udeleženec 10 % popusta
  • tretji in nadaljnji udeleženci 20 % popusta.

V ceno ni vključen DDV.

Število udeležencev:

NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.

Splošni pogoji

Prejeti predračun je treba poravnati pred izvedbo e-mail seminarja. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo e-mail seminarja.