e-Gradbenik PLUS

e-Gradbenik PLUS

790,00  DDV ni vštet v ceno

 • Opis
 • Koristi
 • Vsebina
 • Splošni pogoji

Opis

Za ceno treh seminarjev dobite:

+ letni dostop do portala e-Gradbenik,
+ letni dostop do online priročnika Nova gradbena zakonodaja,
+ tri seminarje!


Celovita rešitev za odgovorne s področja gradbeništva in gradbene zakonodaje:

 • stalna informiranost
 • praktična izobraževanja – ZA UDELEŽBO NA POSAMEZNEM SEMINARJU VAM BO IZS PRIZNALA KREDITNE TOČKE IZ OBVEZNIH VSEBIN.
 • potrdilo o stalnem strokovnem razvoju

Kot vodilni ponudnik rešitev s področja gradbeništva in gradbene zakonodaje na slovenskem trgu bomo z najboljšimi strokovnjaki poskrbeli, da boste naloge, ki so vam dodeljene, vedno naredili pravilno, pravočasno in v skladu z zakonodajo.

Mi bomo skrbeli, da boste vedno pravočasno in strokovno obveščeni o tekočih spremembah in obveznostih, in vam pomagali, da boste za njihovo izpolnitev porabili čim manj časa, da jih prenesete v prakso in tako neposredno vplivali na učinkovitost in uspeh podjetja.

e-Gradbenik PLUS je namenjen pooblaščenim inženirjem, projektantom, nadzornikom, vodjem projektov, odgovornim vodjem del, investitorjem, odgovornim v investicijskih oddelkih na občinah in zavodih in ostalim, ki morate poznati gradbeno zakonodajo in biti o vseh spremembah in novostih na področju gradbeništva pravočasno obveščeni.

Že več kot 15 let smo vodilni ponudnik izobraževanj in strokovnih publikacij. Sodelujemo z najboljšimi strokovnjaki iz različnih področij in skrbimo za vaše strokovno in kakovostno delo.

OGLEJTE SI PORTAL  www.e-gradbenik.si/, na katerem se lahko tudi brezplačno registrirate.

e-Gradbenik PLUS je prava rešitev za vas, ker:

 • Vedno in povsod dostopate do povsem posodobljenega portala e-Gradbenik. Ta na enem mestu obravnava aktualno gradbeno zakonodajo z vsemi podzakonskimi akti in  predstavlja rešitve dilem in vprašanj, daje priporočila za varno gradnjo in preprečevanje nezgod ter usmeritve za pravilno izvedbo postopkov, kot na primer: 
  • Katere so bistvene in druge zahteve, ki jih morajo objekti izpolnjevati?
  • Kaj lahko štejemo za vzdrževanje objekta?
  • Kakšen je proces gradnje z gradbenim dovoljenjem?
  • Ste kot investitor, projektant, nadzornik ali izvajalec seznanjeni z obveznostmi?
 • Poskrbimo za vaše izobraževanje. ZA UDELEŽBO NA POSAMEZNEM SEMINARJU VAM BO IZS PRIZNALA KREDITNE TOČKE IZ OBVEZNIH VSEBIN. V obdobju enega leta organiziramo vsaj deset praktičnih seminarjev in delavnic z vašega področja. Za vas so trije brezplačni. Trenutno razpisani seminarji so objavljeni TUKAJ.
 • Pridobite potrdilo Forum Akademije o stalnem strokovnem razvoju na področju gradbeništva in gradbene zakonodaje. Potrdilo uporabite v svojem življenjepisu v poglavju o dodatnem poklicnem usposabljanju oz. pridobljeni neformalni izobrazbi. Pridobite ga na podlagi uporabe rešitve e-Gradbenik PLUS in končnega preverjanja znanja.

Enoletna podpora vključuje:

 • Stalno zagotavljanje aktualnih informacij
  Enoletni dostop do portala e-Gradbenik: aktualna gradbena zakonodaja s praktičnimi primeri in navodili za izvedbo postopkov brez napak, ukrepi za varno gradnjo in preprečitev nezgod.
 • Redno izobraževanje
  Udeležbo na treh enodnevnih izobraževalnih dogodkih s področja gradbeništva.
 • Potrdilo o stalnem strokovnem razvoju na področju “Gradbeništvo”

Splošni pogoji

Naročnino je po prejemu predračuna treba poravnati najmanj tri dni pred prejetjem dostopa do portala. Enoletni dostop do portala, udeležbo na praktičnih seminarjih in strokovno svetovanje koristite ob vaši poravnavi plačila in se po obdobju enega leta samodejno podaljša. Odpoved je možna v pisni obliki najkasneje en mesec pred potekom dvanajstmesečnega obdobja. Naročnina vam velja eno leto od dne, ko ste jo poravnali. Če se odjavite prej kot v enem letu, vam za čas dostopa do e-Gradbenik PLUS zaračunamo naročnino v sorazmernem delu. Dostop do portala e-Gradbenik vam takoj preneha, prav tako vse ostale ugodnosti v okviru podpore e-Gradbenik PLUS. Lahko pa storitev e-Gradbenik PLUS koristi druga oseba iz vaše organizacije. Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo o javnih plačilih. S pisno prijavo na portal sprejemate ta določila in splošne pogoje. Navedeni podatki se lahko uporabijo za promocijske namene in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke lahko kadarkoli na vašo zahtevo spremenimo ali izbrišemo.

NE SPREGLEJTE: 20 % popust za mikropodjetja, fizične osebe in društva! Uporabite Kodo za popust: MICRO20*

*Navedeni popust se ne sešteva z drugimi popusti, razen s popustom za več udeležencev izobraževanj. Kodo uporabite v košarici ali jo pripišite.