Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Interna izobraževanja

Specialisti za izvedbo strokovnih izobraževanj PRI VAS - v podjetjih in ustanovah

 

Vaše zaposlene lahko vsestransko izobrazimo. Po predhodni analizi skupaj z vami razvijemo vam prilagojene rešitve.

Katero koli izobraževanje lahko izvedemo tudi na sedežu vašega podjetja oz. lokaciji po vaši izbiri kot interno izobraževanje. Seveda vsako interno izobraževanje popolnoma prilagodimo vašim potrebam.

Če nobeno izobraževanje Forum Akademije ne ustreza vašim potrebam, vam brez težav pripravimo tudi individualni koncept internega izobraževanja na podlagi vaših potreb. Kontaktirajte nas in se prepričajte o kakovosti naše storitve.

NAŠA STROKOVNA PODROČJA

Računovodstvo in finance

Kadrovsko-pravno področje

Okolje in odpadki

Tehnika

Vzgoja in izobraževanje

Javna naročila in informacije javnega značaja

Vodenje

Arhiviranje

Administracija

Nabava


Še vedno ne najdete želene teme?

Zelo radi vam pripravimo tudi individualni koncept internega izobraževanja na podlagi vaših potreb.

 

Kontaktirajte nas in se prepričajte o kakovosti naše storitve.


Ali prenesite naročilnico v obliki PDF

Izobraževanja s praktično vsebino

Vsako interno izobraževanje je zasnovano tako, da je kar največja pozornost namenjena praktičnim vsebinam. Naša izobraževanja in usposabljanja ne podajajo samo na teoriji temelječega znanja, temveč tudi preizkušene rešitve, konkretne napotke in številne praktične primere. Vsak udeleženec dobi k temu tudi izčrpno seminarsko gradivo.

Široka mreža strokovnjakov

Sodelujemo z več kot 110 priznanimi predavatelji in trenerji, ki prihajajo neposredno iz prakse. Vsi so strokovnjaki na svojem področju z dolgoletnimi izkušnjami v podajanju strokovnih tem. Vsakega trenerja oziroma predavatelja izberemo po zelo strogih kriterijih.

Imate vprašanje?

Zaupajte 14-letnim izkušnjam Forum Akademije v izobraževanju, treningih in usposabljanjih. Vsako leto se naših izobraževanj udeleži več kot 1.800 strokovnih in vodstvenih zaposlenih. Veliko jih prihaja iz podjetij, ki svoje zaposlene izobražujejo v okviru internih izobraževanj oziroma usposabljanj. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Reference

Luka Koper, Lesnina, UE Nova Gorica, AJPES, ZZZS, Siliko, Ministrstvo za delo in socialne zadeve, Mercator, …

"Bilo je odlično, vodje so bili navdušeni (ogromno praktičnega, tako da že poskušajo uvesti v prakso določena orodja, ki so se jih naučili) in že komaj čakajo novo srečanje s predavateljem."

Branka Močnik, Lesnina

"Z izvedbo internega izobraževanja smo zadovoljni, hiter pregled ovrednotenja izobraževanja je tudi v redu, odlično ocenjeno, brez pripomb. Še enkrat hvala za vašo pripravljenost in obisk."

Nevenka Mahne, Luka Koper