Košarica

02 250 18 00 | info@zfm.si | O nas

Prijava v portal: 

Prijava

Želite podporo?

Pokličite nas: 02 250 18 00

Družabna omrežja

Forum Media v ekspanziji

Založba Forum Media d.o.o. je del mednarodnega medijskega podjetja Forum Media Group s sedežem v Nemčiji, ki po vsem svetu zaposluje več kot tisoč sodelavcev. V trinajstih letih poslovanja na slovenskem trgu ob stalni rasti dosegamo dobre poslovne rezultate, prejeli smo več priznanj, ki potrjujejo našo poslovno uspešnost in družbeno odgovornost, ter nenehno izboljšujemo svoje produkte v zadovoljstvo svojih strank ter skrbimo za naše zaposlene. Založba Forum Media je tako postala eno izmed vodilnih podjetij na področju strokovnega založništva in praktičnega izobraževanja na slovenskem trgu. Ob številnih uspešno razvitih produktih so zagotovilo za uspeh novih in obstoječih projektov podjetja tudi široka mreža zadovoljnih stalnih strank in izredno kakovostna baza podatkov za direktno trženje.

V drugi polovici leta 2016 smo v Založbi Forum Media ustanovili poseben oddelek za raziskave in razvoj, ki sodeluje s poslovnimi partnerji v Sloveniji in tujini. Naš cilj je iskanje poslovnih partnerjev za izvajanje projektov s področja založništva in medijev ter poslovni razvoj na podlagi akvizicij. Odprti smo za vse poslovne pogovore, s katerimi želimo razširiti portfelj izdelkov kot tudi razvijati nova strokovna področja.

Krovna skupina Forum Media Group se je v zadnjih štirih letih razširila v nove evropske države in vstopila tudi na trge Kanade in Avstralije. Dosedanje izkušnje z akvizicijami in uspešno zaključeni partnerski projekti dokazujejo, da smo zanesljiv partner. Ustrezno strokovno osebje in finančna sredstva pa predstavljajo najboljše zagotovilo za nove poslovne partnerje. 

Več informacij in kontakt:
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja