Rok Štifter

Predavatelj z ogromno izkušnjami s področja vodenja ljudi, proizvodnje, optimizacije procesov, oskrbne verige, lean managementa, razvoja izdelka, komunikacije in oblikovanja strategij nadaljnjega razvoja.

Vodil je nabavno in dispozicijsko službo mednarodnega koncerna avtomobilske industrije, kot tudi komercialno službo manjšega družinskega podjetja, ki je s snovano strategijo zraslo v srednje veliko podjetje. V svetovni korporaciji je bil odgovoren za področja proizvodnje, procesnih sprememb, razvoja izdelkov in iskanja tistih občutkov, ki impresionirajo kupca in povečujejo njegovo zadovoljstvo.

Rok že več kot 20 let vodi različne ekipe manjših, velikih, domačih in mednarodnih podjetij. Delal je v avtomobilski industriji, industriji bele tehnike, industrije široke potrošnje in končnih kupcev. Pri svojem delu vedno v ospredje postavlja ljudi: zaposlene in kupce. V ospredje postavlja ustvarjanje pozitivne klime v medsebojnih odnosih in razumevanje sprememb kot ključni dejavnik za uspeh posameznika in organizacije.

Verjame v odličnost in moč vsakega posameznika, če se ta odloči narediti spremembo pri sebi ali procesu, ki ga obvladuje. Je zagovornik preprostih rešitev in ZKP-ja – zdrave kmečke pameti.

Izberi kategorijo

Prikaz vseh 2 rezultatov

Izberi kategorijo

Prikaz vseh 2 rezultatov