Robert Krajnc

Robert Krajnc je končal Fakulteto za gradbeništvo v Mariboru in Fakulteto za logistiko v Celju. Svojo kariero je leta 1998 pričel kot mladi raziskovalec na Fakulteti za gradbeništvo. Nato se je zaposlil v podjetju Odelo Slovenija; najprej kot načrtovalec v logistiki in nato kot načrtovalec v proizvodnji. Izvajal je naloge na področju optimizacije toka materiala, na področju t.i. INLINE PROIZVODNJE, optimizacije pretoka materiala (montažne linije), optimizacije oskrbe (vlaki Kanban itd.), izvajanja "Supermarketov”, izvajanja oskrbovalnih postaj za vlake in optimizacije skladiščne površine.

Nato je bil nekaj let vodja logistike v podjetju Hella Saturnus Slovenija, kjer je skrbel za strokovno in procesno optimizacijo ter vodil skupino 350 sodelavcev.

Od julija 2013 dela kot višji svetovalec v podjetju Lean Rešitve d.o.o. in je vodja različnih projektov optimizacije za različne kupce. Njihov cilj je znižanje stroškov pri različnih znamkah proizvodnje, povečanje produktivnosti, optimizacija tokov materialov, zmanjšanje časa menjave, preventivno vzdrževanje itd.

Njegove reference se nanašajo na področja kot: stalno izboljševanje, optimizacija proizvodnje, delovna mesta Kaizen, delavnice Smed, preslikava toka vrednosti, upravljanje dobavne verige, logistika, prevoz, načrtovanje proizvodnje, upravljanje prometa, vitka proizvodnja, logistični inženiring, upravljanje logistike, upravljanje operacij, optimizacija dobavne verige, 3P, modeliranje prometa in načrtovanje povpraševanja.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.