mag. Laura Klančnik

Je po duši in izobrazbi zelo tehnična in praktično usmerjena oseba, ki se je dobro znašla v managerskih vodah.

Svojo karierno pot je začela v razvoju Inteligentnega doma Gorenje po dokončanem študiju elektrotehnike v Ljubljani. Bogate delovne izkušnje s področja razvoja gospodinjskih aparatov in managementa je nato po 5 letih v Gorenju nadgrajevala 11 let v tujini za podjetje Philips.

V letu 2015 je bila v Avstriji tudi nominirana za “Project manager of the year” s strani organizacije PMA (Project Management Austria).

Podjetju BSH se je pridružila kot svetovalka za Agilno transformacijo podjetja v septembru 2017 in v treh letih pripomogla k precejšnjim premikom v miselnosti, kulturi in učinkovitosti podjetja.

Energijo in motivacijo ji daje želja po inovacijah, visoki produktivnost in dobrih rezultatih in na podlagi 17. let delovnih izkušenj v razvoju zelo dobro razume kaj so glavne sestavine, ki vse to omogočajo.

Največ izkušenj glede Agilnega dela je pridobila pri delu podjetju Philips, kjer je sodelovala tako z malimi kot velikimi ekipami, podjetji in organizacijami po celem svetu. Tam je tudi hitro spoznala, da za dobre rezultate ni potrebno le znanje, ampak ima velik učinek na uspešnost tudi delovno okolje in kultura organizacije, ki mora predvsem temeljiti na zaupanju.

Njen cilj je pomagati in pokazati podjetjem pot do uspeha, ki ga omogoča agilno - visoko motivacijsko - delovno okolje.

Poleg rednega dela poučuje tudi Projektni Management na fakulteti za Tehnologijo polimerov v Slovenj Gradcu.

Poleg družine obožuje adrenalin in svoje delo.

Izberi kategorijo

Prikaz rezultata

Izberi kategorijo

Prikaz rezultata