Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!

Založba Forum Media, založniška dejavnost d.o.o., s sedežem v Mariboru je bila ustanovljena januarja 2004 in je hčerinsko podjetje nemške založbe FORUM Media Group

Matično podjetje povezuje samostojno delujoča podjetja v naslednjih državah: Nemčija, Avstrija, Italija, Velika Britanija, Slovenija, Madžarska, Češka, Slovaška, Poljska, Rusija, Hrvaška, Kanada, Avstralija, Srbija, Nizozemska, Španija, Singapur in Hong Kong.

Založba Forum Media oskrbuje podjetja in institucije z aktualnimi gospodarskimi in pravnimi informacijami ter zakonskimi predpisi. Naročnikom zagotavlja uporabne in praktične, za vsakodnevno rabo pripravljene obrazce, vzorce, primere, modele, razpredelnice in ostala orodja, ki vam olajšajo delo in prihranijo čas. Na vrhunskih, praktičnih izpobraževalnih programih pa lahko pridobljeno znanje takoj prenesejo v svojo delovno prakso.

Naše izdelke strankam ponujamo na različne načine. Eden izmed najučinkovitejših prodajnih kanalov je tudi telemarketing.

Če vam je blizu telefonsko komuniciranje s strankami s ciljem prodaje izdelkov, potem se želimo pogovoriti z vami.

Kraj dela: Maribor, na sedežu podjetja

Hotel Astoria, Bled, 20. april 2017

V četrtek, 20. aprila 2017, se je v hotelu Astoria na Bledu odvila 8. strokovna konferenca OKOLJE IN ODPADKI, ki jo vsako leto spomladi organizira Založba Forum Media iz Maribora.  Udeležilo se je je približno 90 strokovnjakov, odgovornih za ravnanje z odpadki v podjetjih in družbah za ravnanje z odpadki, predstavniki komunalnih podjetij, univerz ter predstavniki Ministrstva za okolje in prostor ter Inšpektorata za okolje in prostor.

Slišali smo, katere ukrepe izvaja Inšpektorat za okolje in prostor pri nadzoru nad prevozom odpadkov čez mejo. G. Bojan Počkar, inšpektor svetnik, je izpostavil težave, povezane z nezakonitim ravnanjem z odpadki. 

FORUM MEDIA V EKSPANZIJI

 

Razmišljate o prodaji podjetja oziroma njegovega dela ali o prodaji posameznih izdelkov ali licenc na področju založništva in medijev? Iščete možnosti sodelovanja za izkoriščanje sinergij in rast v Sloveniji ali na mednarodni ravni?

Potem je Založba Forum Media pravi odgovor!

Naš cilj je izvajanje skupnih projektov na področju založništva ter medijske in izobraževalne dejavnosti. Odprti smo za vsa poslovna pogajanja, ki bodo omogočila širitev nabora izdelkov ali vstop na nova področja na trgu založništva in izobraževanja. S svojim kapitalom želimo podpreti zanimive projekte s področja založništva in medijev!