Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!
Promocija zdravja na delovnem mestu

Zdravje je podlaga za dobro in uspešno življenje in delo, tako za posameznika, kot za organizacijo. Skrb za izboljševanje in ohranjanje zdravja zaposlenih je smotrna, saj so zdravi in zadovoljni delavci, ki delajo v varnem in spodbudnem delovnem okolju produktivnejši in ustvarjalnejši, redkeje zbolijo, kar pomeni tudi manj bolniških staležev. 

Promocija zdravja na delovnem mestu obsega sistematične aktivnosti in ukrepe, ki jih delodajalec izvaja z namenom ohranjanja in krepitve telesnega in duševnega zdravja delavcev.

Hotel Astoria, Bled, 20. april 2017

V četrtek, 20. aprila 2017, se je v hotelu Astoria na Bledu odvila 8. strokovna konferenca OKOLJE IN ODPADKI, ki jo vsako leto spomladi organizira Založba Forum Media iz Maribora.  Udeležilo se je je približno 90 strokovnjakov, odgovornih za ravnanje z odpadki v podjetjih in družbah za ravnanje z odpadki, predstavniki komunalnih podjetij, univerz ter predstavniki Ministrstva za okolje in prostor ter Inšpektorata za okolje in prostor.

Slišali smo, katere ukrepe izvaja Inšpektorat za okolje in prostor pri nadzoru nad prevozom odpadkov čez mejo. G. Bojan Počkar, inšpektor svetnik, je izpostavil težave, povezane z nezakonitim ravnanjem z odpadki.