Košarica0
Skupaj z DDV:0,00 €
Vaša košarica je trenutno še prazna!

Založba Forum Media d.o.o. je del mednarodne skupine Forum Media Group, ki združuje 21 podjetij v 20 državah sveta (Nemčija, Avstralija, Kanada, Singapur, Hong Kong, Velika Britanija, Avstrija, Rusija, Poljska, Češka …) in zaposluje več kot 1.200 ljudi. Uvrščamo se med vodilne slovenske ponudnike strokovne literature v tiskani in digitalni obliki ter seminarjev, konferenc in izobraževalnih programov za podjetja, ustanove in fizične osebe. Slovensko podjetje je v letu 2016 prejelo priznanje za Podravsko podjetje leta, v letu 2017 pa smo prejeli tudi prestižen certifikat Zlate bonitetne odličnosti AAA. V okviru skupine Forum Media Group smo bili nagrajeni kot eno najinovativnejših podjetij v skupini.

Vabimo vas v izjemno kreativno in timsko delovno okolje, kjer boste imeli možnost strokovnega kot tudi osebnega razvoja. Vaše talente in veščine bomo aktivno spodbujali z dodatnimi izobraževanji in vam omogočili, da s svojimi idejami in predlogi sodelujete v različnih projektih tako doma kot v tujini.

Če živite in dihate z online marketingom, potem se želimo z veseljem pogovoriti z vami.

Kraj dela: Maribor, na sedežu podjetja

Založba Forum Media, založniška dejavnost d.o.o., s sedežem v Mariboru je bila ustanovljena januarja 2004 in je hčerinsko podjetje nemške založbe FORUM Media Group

Matično podjetje povezuje samostojno delujoča podjetja v naslednjih državah: Nemčija, Avstrija, Italija, Velika Britanija, Slovenija, Madžarska, Češka, Slovaška, Poljska, Rusija, Hrvaška, Kanada, Avstralija, Srbija, Nizozemska, Španija, Singapur in Hong Kong.

Založba Forum Media oskrbuje podjetja in institucije z aktualnimi gospodarskimi in pravnimi informacijami ter zakonskimi predpisi. Naročnikom zagotavlja uporabne in praktične, za vsakodnevno rabo pripravljene obrazce, vzorce, primere, modele, razpredelnice in ostala orodja, ki vam olajšajo delo in prihranijo čas. Na vrhunskih, praktičnih izpobraževalnih programih pa lahko pridobljeno znanje takoj prenesejo v svojo delovno prakso.

Naše izdelke strankam ponujamo na različne načine. Eden izmed najučinkovitejših prodajnih kanalov je tudi telemarketing.

Če vam je blizu telefonsko komuniciranje s strankami s ciljem prodaje izdelkov, potem se želimo pogovoriti z vami.

Kraj dela: Maribor, na sedežu podjetja

Hotel Astoria, Bled, 20. april 2017

V četrtek, 20. aprila 2017, se je v hotelu Astoria na Bledu odvila 8. strokovna konferenca OKOLJE IN ODPADKI, ki jo vsako leto spomladi organizira Založba Forum Media iz Maribora.  Udeležilo se je je približno 90 strokovnjakov, odgovornih za ravnanje z odpadki v podjetjih in družbah za ravnanje z odpadki, predstavniki komunalnih podjetij, univerz ter predstavniki Ministrstva za okolje in prostor ter Inšpektorata za okolje in prostor.

Slišali smo, katere ukrepe izvaja Inšpektorat za okolje in prostor pri nadzoru nad prevozom odpadkov čez mejo. G. Bojan Počkar, inšpektor svetnik, je izpostavil težave, povezane z nezakonitim ravnanjem z odpadki.