O nas

Založba Forum Media, založniška dejavnost d.o.o., s sedežem v Mariboru je bila ustanovljena januarja 2004 in je članica mednarodnega podjetja Forum Media Group, medijskega podjetja z vodilnimi založniškimi podjetji po Evropi, Aziji, Severni Ameriki, Avstraliji, ki že 30 let zaposluje več kot 1.200 zaposlenih v 18 državah sveta.

zfm-o-nas

Naše poslanstvo je oskrbeti naše kupce z informacijami, ki jih potrebujejo za sprejemanje pravih odločitev – tako v njihovem poklicnem kot tudi privatnem življenju.

Naš cilj je posredovati pravo informacijo ob pravem času in na pravem mestu skozi pravi medij – knjiga, priročnik, seminar, izobraževalni program, revija, zgoščenka, splet ali poslovni dogodek.

Izobraževanja in publikacije so usklajene z aktualno zakonodajo in prilagojene potrebam podjetij oziroma institucij. Uredniki in avtorji naših izdelkov so slovenski strokovnjaki, aktivni v gospodarstvu, javnem sektorju in v strokovnih združenjih. Njihovo znanje in praktične izkušnje prinašajo bralcem in uporabnikom izdelka najnovejši know-how in obsežno pomoč pri doseganju poslovnih ciljev.

V letih razvoja in rasti smo postali specialisti in eno vodilnih podjetij na področju izvedbe izobraževanj v podjetjih in ustanovah v Sloveniji. Naša izobraževanja temeljijo predvsem na aktualni praksi, inovativnih pristopih in postopkih, ki jih zaposleni hitro prenesejo v prakso in tako neposredno vplivajo na učinkovitost in uspeh podjetja ali ustanove.

15 let mednarodnega prenosa znanj in izkušenj

Več kot 16.000 udeležencev izobraževanj

Več kot 2.000 različnih podjetij

Več kot 25.000 prodanih strokovnih priročnikov

Več kot 3.000 izobraževalnih dogodkov

V letu 2016 smo prejeli naziv Naj podravsko podjetje leta in v letu 2017 in 2018 Certifikat zlate bonitete odličnosti.

Forum Media Group in Založba Forum Media